TİP, ESENLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALANA İNDİ!

TİP, ESENLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALANA İNDİ!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenler’de yerel seçimlere kendi logosu ve adayıyla girdi. Bugün Esenler’de saha çalışması yapan TİP üyeleri Cumartesi Semt Pazarında vatandaşlara AKP’yi şikâyet ettiler.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenler İlçe Başkanı ve yönetimi bugün gençlerle el ele- kol kola tam kadro alanlardaydılar. TİP Esenler Belediye Başkan adayı Erkan Bilge ve meclis üyesi adayları Esenler’de semt pazarında vatandaşların şikayetlerini dinlediler. TİP Esenler Belediye Başkan adayı Erkan Bilge, vatandaşlara “AKP’nin ülkenin üzerine bir karabasan gibi çöktüğünü, yeter artık demeliyiz. Bu rantiyecilerin yakamızdan düşmesi için artık oylar TİP’e” dedi ve Esenler halkından partisine oy istedi. 

TİP üyesi gençler ellerindeki broşürleri yurttaşlara uzattılar,  “böyle gelmiş böyle gitmeyecek, bu harami düzene hep birlikte son vereceğiz. Bu çürümüş düzeni gelin hep birlikte değiştirelim, gelin yerellerde hayalini kurduğumuz yaşam için Türkiye İşçi Partisi’ne oy verelim ki mevzilerimiz çoğalsın, bu düzenin şımarık çocuklarına 31 Martta bir ders verelim. Esenlerin belediye yolu ile talanına, emlak rantına son vermek için el ele verip bu ucube anlayışı sonlandırmak bizim elimizde. Gelin TİP’de birleşelim” dediler ve yurttaşlardan oy istediler. Yurttaşlar ve Pazar alışverişinde olan insanlara bir dokunan TİP’liler bin ah işittiler…

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALANA !
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli