TİP ESENLER ADAYI ERKAN BİLGE

TİP ESENLER ADAYI ERKAN BİLGE

Türkiye İşçi Partisi (TİP) eşitlikten, özgürlükten, değişimden yana bir belediyecilik için Emeğin, eşitliğin, özgürlüğün ışığında yürüyen Erkan Bilge’yi Esenler Belediye Başkan Adayı gösterdi.

Türkiye İşçi Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Erkan Bilge, “Emeğin, eşitliğin, özgürlüğün yanında; rantın ve rantçılığın karşısında hep birlikte olacağız! 

Yoksulluğun ve yolsuzluğun, imar rantının, yandaş kayırmacılığının zirve yaptığı Esenler’de “böyle gelmiş böyle gitmeyeceği”  yepyeni bir anlayışla ama halka, ezilene hizmet anlayışıyla tüm yurttaşlarımın oyunu istiyorum. Rantın, liyakatsizliğin, eş dost kayırmacılığının, ayrımcılığın olmayacağı bir belediye yönetimi için,  dayanışma adına, eşitlik adına, Emeğin ve emekçilerin, işçilerin adayıyım. Bu karanlıklardan aydınlığa çıkma adına şimdi birlik olmanın zamanıdır. Halk  için, halkçı belediyecilik için bu yola çıktım” dedi ve Esenler’de bu seçim geleceğimizin ve Esenlerin yarınlarının oylanacağı bir seçimdir, bunun için oylar Erkan Bilge’ye, oylar TİP’e! çağrısında bulundu.



remzi sert
13.03.2024 22:30:02
erkan kardesim senin adina cok sevindim hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin insallah sonuna kadar destekledigimi belirtmek isterim yolun acik olsun saygilar

Anahtar Kelimeler: ESENLER ADAYI ERKAN BİLGE
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli