TAŞTAN AİLESİNİN YASLI GÜNÜ…

TAŞTAN AİLESİNİN YASLI GÜNÜ…

Esenler K. Karabekir Mahallesi eski muhtarı, AKP Belediye meclis üyesi Gülbek Taştan’ın ve Esenlerin saygın iş adamlarından CHP eski meclis üyesi aday adaylarından Necmi Taştan’ın yengesi Feryadı Şirin Taştan hakka yürüdü.

Uzun bir süredir yakalandığı amansız hastalığının tedavisi süren Feryadı Şirin Taştan (50) hastalığın pençesinden kurtulamadı ve bugün ikindi vakti Esenler Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. 

Esenler Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazına iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze Namazına AKP Esenler Belediye meclis üyelerinin yanı sıra, AKP ilçe Başkanı Umut Özkan, MHP İlçe başkanı Hakan Özel katılarak aileye taziyede bulundular. Gelecek partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Rizeliler dernek Başkanı Süleyman Kahveci, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları, merhumenin sevenleri, aile fertleri ve çok sayıda insan cenaze namazına katılarak yaslı ailenin acısını paylaştı.

  7-24 Esenler haber olarak merhume Feryadı Şirin Taştan’a Allah’tan rahmet Taştan Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.




Anahtar Kelimeler: TAŞTAN AİLESİNİN YASLI
  • Salı 15.5 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli