Tarafıma övgü dolu sözler…”YORUMSUZ”

Tarafıma övgü dolu sözler…”YORUMSUZ”

10 Ocak çalışan gazeteciler günümüzü kutlayan okuyucumun övgülerine Mazhar olabildiysem ne mutlu, bu güzel sözlere laik olmak için ne gerekiyorsa söz... Gelen övgülere tek kelime YORUMSUZ…

İşte yüreğimi okşayan o güzel sözler…

Değerli ağabeyim. Gazeteciler günün kutlu olsun. Seni sadece bir gazeteci olarak tanımlamak, yaptığın diğer tüm şeylere haksızlık olur. Sen muhtaçlara elinde avucunda olanı bırakan, vatandaşın derdiyle hemhâl olup yastığı başına diken olan, davası uğruna canını ortaya koymuş, kimden ve kime gelirse gelsin haksızlığa tahammül edememiş, etmeyecek olan, kızdırdığı, tezgahına çomak soktukları tarafından bile gizli bir saygıya özne olmuş bir vatan evladısın. Gazetecilik senin kisven… Ama çok da yakışmış bir kisve. 

Senin o güzel kalbini bilen ve o kalbin büyüklüğünü gören manevi evladından, sana bin selam! GAZETECİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN AĞABEY! Ahlakınla, erdeminle, azmin ve cesaretinle, şu devirde tetikçilerle bezeli bu meslekte bir pırlanta gibi parlıyorsun. İyi ki varsın ağabey. Varlığın daim olsun!

Bizden TŞK… yorum okuyucularımızın…

-----------------------------------------------------------------------------------

Birkaç alıntı…

Gazetecilik asla sessiz olamaz: bu onun en büyük erdemidir ve en büyük hatasıdır. - Henry Anatole Grunwald

----------------------------------------------------------------------------------------
Gazetecilik asla bencil amaçlarla ya da sadece geçim kaynağı kazanmak ya da daha da kötüsü para biriktirmek için fahişelenmemelidir. 

Böyle düşünenlere gazeteci denmez- yalaka denir… Esenlerde  böyle olanlar var, kendilerini biz biliyoruz ve bu fahişelenen emlakçı gazeteciye en güzel yakıştırmamız “ŞEREFSİZ” 

Gazetecilik yaşayacak ama bu benzeri yalakaları yazdıklarımız öldürecek…



Anahtar Kelimeler: Tarafıma sözler…”YORUMSUZ”
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli