SULTANBEYLİ'DE İYİ PARTININ TIRLARINA SALDIRI

SULTANBEYLİ

İyi Parti İstanbul milletvekili adayı Bilal Uzun’un 2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim kampanyasında kullanılmak üzere giydirme yaptırılan araçlarına kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi.

İstanbul 2.Bölge milletvekili adayı Uzun, saldırıya ilişkin bir video yayınlayarak, bu hain saldırıyı kınadı.

İyi Parti İstanbul milletvekili adayı Bilal Uzun, kınama videosunda ” Biz insanımızı seviyoruz. İnsanlıktan nasiplenmeyen bu kişileri lanetliyorum,” diyerek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bu saldırıyı yapanlar bizim milletimiz olamaz. Belli ki birileri Yokluk, Yolsuzluk, Pahalılık ve Sığınmacı Sorununu gündeme getirmemizden rahatsız olmuş.  SMA hastalarımızın sorunlarını gündeme getirmemden rahatsız olmuş.  Bizi bunlar yıldıramaz. Biz insanımızı seviyoruz. Milletimiz yanımızda, halkımız iyilerin yanındadır. Bizim hareketimiz “Cesurlar hareketidir”  bizi böyle yollarla korkutup yıldırmaya kalkışanlar şunu iyi bilsin “KORKMUYORUZ- SUSTURAMAYACAKSINIZ!“

İYİ Partililere ise sesleniyorum “sakın böyle provokasyonlara kimse gelmesin. Hepimiz öfkemize hakim olmalıyız, korkuyorlar, korktuklarından ne yaptıklarını bilmiyorlar. Bu korku saltanatlığın yıkılması, bu korku sandığa gömülmenin korkusudur. Az kaldı gidiyorlar” Verilen emekleri hiçe sayılarak etik olmayan bir şekilde rakiplerinin stantlarına saldırmak, araçlarına zarar vermek insan olmayan, insanlıktan nasiplenmeyen aşağılıklara yakışır. "KORKMUYORUZ- SUSTURAMAYACAKSINIZ!“ dedi.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli