SP’Lİ BİROL AYDIN: ESENLERİN YÜREĞİNE SESLENDİ!

SP’Lİ BİROL AYDIN: ESENLERİN YÜREĞİNE SESLENDİ!

SAADET Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın ve Esenler Belediye Başkan adayı İbrahim Bitiş Esenler Cumhuriyet meydanından halka seslendiler. Bitiş, “belediyenin kapısına rüşvet alanda verende melundur yazacağız” dedi

 SAADET Partisi Esenler Belediye Başkan adayı İbrahim Bitiş: Lütfen Esenler'e gelirken araçla gelmeyin. Çünkü araç park edecek yerimiz yok deprem toplanma alanımız yok! Gelin hep beraber bu düzeni ve Esenleri değiştirelim. Esenleri birlikte yeniden yaşanır bir kent haline getireceğiz, birlikte yöneteceğiz. Esenlere milli görüş belediyeciliği anlayışıyla yöneteceğiz ve Esenlere milli görüş belediyeciliğini getireceğiz. Bunları yaparken ve yaşanabilir bir kent için çalmayacağız, çaldırmayacağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Yolsuzluklara bulaşmayacağız, yolsuzluklara bulaşanlara hesap soracağız. Belediye başkanlığını kazandığımızda, belediyenin kapısına rüşvet alanda verende melundur yazısını yazacağız" diyerek vatandaşlardan oy istedi. 

“EMEKLİLERİMİZ GEÇİNEMİYOR, DEPREM KORKUSUNU HEPİMİZ YAŞIYORUZ”

SP İBB Başkan adayı Birol Aydın: Sizler oy veriyorsun ve birileri seçiliyor, koltuklara oturuyor. Sizler oy veriyorsunuz sorunlarınız çözülsün diye. Bugüne kadar yönetenler, oy verdikleriniz sizleri ve yaşadığınız kentleri iyi yönetmedikleri için hep bu karışıklıklar ve adaletsizlikler oluyor, olan ise hepimize oluyor. 3 K kaygısı yaşıyoruz, çok yatırımlar, çok işler yapıldı ama şu 3 K var ya o üç temel mesele maalesef çözülemedi. Hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı kaygısı insanımızı kasıp kavurmaktadır. Emeklilerimiz geçinemiyor, bırakın geçinemeyi yaşamıyor. Nasıl geçinecek, asgari ücretler ortada, ev kiraları 15- 20 bin lira. En temel sorun geçinme korkusu, bunca sorun içinde Esenlerin keşmekeşliği, trafik bir tarafta, diğer tarafta deprem korkusunu hepimiz yaşıyoruz.

“ELİMİZDE TEK KALAN İSTANBUL MU KANAL İSTANBUL MU?”

Ama birileri de çıkmış Kanal İstanbul diyor, Biz ise Elimizde tek kalan İstanbul diyoruz. Bol keseden atıyorlar, düzgün yönetmiyorlar . Bakın buradan net olarak ifade etmek istiyorum gözünüzün içine baka baka yalan söylüyorlar ,  Bunlar insanların gözüne bakmıyorlar, insanımızı dolar görüyorlar. İstanbul'un imar planlarını altüst ettiler Tuzla'dan Silivri'ye kadar gökdelenlerle her yeri betona cevirdiler . Askeri alanları kentsel dönüşüm yapmak için  aldılar ve oraları rantsal dönüşüme tabi tutuldular. Bizler bugünün İstanbul'una da Esenlerine'de alışmadık, alışmayacağız.

HALKIMIZIN VE ESENLERİN YÜREĞİNE SESLENİYORUM

İstanbul'da keşmekeşlik var, düzensizlik var. 16 milyon insanımız nimetlerden yararlanamıyor, sağlıklı bir gelecek ve yaşam ön görülmüyor. Onlar için bir avuç insan var ve onlara tüm rant kapıları açık.  16 milyon insan onlarla sadece trafikte eşitleniyor. Esenler halkının yüreğine sesleniyorum, sizler bu zulme, bu adaletsizliğe mecbur değilsiniz, sizin için saadet partisi var.

"DÜNÜN YANLIŞLARINI ANLAYAMAZSAK, YARINLARIMIZ OLMAZ" 

Görtüğünüz ve bildiğiniz gibi bir kısım yöneticileri sadece kendi çevrelerinde bulunan bir kaç kişi için belediyecilik yapıyorlar bunu görüyorsunuz. ama sizlerin kaderi hiç değişmiyor, işte İstanbul'un hali, İşte Esenlerin hali. 20 yıldır en çok konuşup ama bir türlü yoluna konulamayan ve çözüme kavuşmayan şu kentsel dönüşümü biz çözeceğiz, milli görüş belediyesi çözecek. Bunlar vatandaşımıza yalan söylüyorlar, sizleri kandırıyorlar. Bunların tek niyeti rant. Bunların hesabı almak üzerine kurulmuş, vermek yok. Biz Saadet partisi olarak 40 bin kentsel dönüşüm konutu yapacağız. Dünün yanlışlarını anlayamazsak yarınlarımız olmaz. Sizlere sesleniyorum, "Adalete, doğruluğa sahip çıkınız, bu sahiplenme İstanbul'a, çocuklarınıza sahip çıkmaktır” dedi ve iktidarı Esenler halkına şikayet etti. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı