“SOL BİTTİ SAĞA KIRIYORUZ DÜMENİ” (KK)

“SOL BİTTİ SAĞA KIRIYORUZ DÜMENİ” (KK)

13 yılda 12 seçim kaybedeceksin, yüzün kızarmadan bir şey olmamış gibi yine genel başkanlığa adayım diyeceksin. Bunu gören, duyan yancılarının, siyasi nemacıların ve şakşakçılarının ise vallahi ar damarı çatlamış.

Bıktık Kılıçdaroğlu’nun gaflarından, koltuk sevdası olmasından, her girdiği seçimi kaybeden CHP genel başkanının yüzsüzlüğünden… Bıktık yanlışlara ve kaderciliğe soyunan Soroscu birine gönül bağlılığı ile bağlanan sosyal demokratım diyen sağa evirimiş AKP’nin ve faşizmin koltuk değneği olan Kılıçdaroğlu taraftarlarının yüzsüzlüğünden.   

Gelin durum tespiti yapalım…

Hem CHP’li hem Sosyal demokratlık, bugünün CHP’si ile yan yana gelirse iş karmakarışık olur. Çok eleştirdiğiniz ve tepki koyduklarınıza benzeşerek iktidar olmak istersiniz ama sizi bu sağcılar asla iktidar yapmazlar, bunlar sizi İlkesizleştirirler, kendilerine benzeştirirler. Farkınız kalmadı eleştirdiğiniz AKP’den, eleştirdiğiniz sağcı faşistlerden. Farkınız yok AKP’den, farklı söyleminiz yok faşistlerden. 39 vekili aldıkları gibi sizin aklınızı da başınızdan alırlar.

Sorosun 183 nolu üyesi Kılıçdaroğlu, ABD'de 8 saat kaybolan Kemal'im böyle buyurmuş…“21'inci yüzyılın sorunlarını 18'in yüzyıl kavramlarıyla mı çözeceğiz? Nedir sağcılığın, solculuğun kriterleri?” demiş ve cevabını kendi kuralları içinde şöyle vermiş… 

Solcular kamu adına çalışır. Sağcılar kamu adına çalışmıyor mu? Solcular fakire yardım eder. Sağcılar fakire yardım etmiyor mu?”

“Dolayısıyla bizim 18'inci yüzyıl kavramlarına hapsedilmiş bir siyasetle Türkiye'yi aydınlığa çıkarmamız mümkün değil. Yeni kavramlar üretmeliyiz" demiş Kemalım. (2021)”

“Türkiye'de CHP dışındaki sol öldü. sol yok, sağımız güçlü bu yüzden sağa doğru gidiyoruz” diyen yine sola ihanet yapan Kemalım.  Bu söylem onurlu sosyal demokratın kanına nasıl dokunmaz? Siz Kılıçdaroğlu taraftarları  “AR DAMARINIZ MI” Çatlamış.  

Kılıçdaroğlu’nun CHP’si, dünya üzerindeki burjuva partilerinin tüm tipik özelliklerini almış. Soros Kemal,  tepeden inmeci bir burjuva rejim kurma hedefi ile sola ihanet yapmaya devam ediyor. “Sol bitti çocuklar haydi sağa kırıyoruz dümeni" diyen Kılıçdaroğlu halkın kurtarıcısı olacak diye düşünenlere “siz “MAL” mısınız?” dersek hakaret saymayın. Türkiye'de geniş kitleler arasında CHP'ye ilişkin yaygın bakış açısı, CHP'nin "sol" bir parti olduğudur ama bu Kemal’in CHP’si sol değil sola ihanet yapan bir partidir.

Son olarak… CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Partiyi bilgili, birikimli, iyi bir sosyal demokrata devredeceğim” dedi, yahu CHP MAL mı yoksa babasının arpa dükkanı mı?. Bu söylemi enine boyuna masaya yatırırsanız “CHP’de Soros Kemal diktatörlüğü kurulmuş, fişleme yapılmış, kendine yakın olmayanlar bir güzel aşağılanmış” anlamı çıkmaz mı?

 Bizden söylenmesi Soros Kemal’le devam ederseniz “ Gericilik kazanır, faşizm kuvvetlenir, emek sömürüsü devam eder. CHP, asker-sivil bürokrasinin partisi olarak kalır  ve Kemal taraftarları sizler onursuzca yaşamaya devam edersiniz”

Hoşça kalın…“Sol bitti çocuklar haydi sağa kırıyoruz dümeni" diyen Soros Kemalle baş başa kalın…



Anahtar Kelimeler: BİTTİ KIRIYORUZ DÜMENİ” ()
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli