SİYASİLERİN SES KİRLİLİĞİ DUA DEĞİL KÜFÜR OLARAK İADE EDİLİYOR

SİYASİLERİN SES KİRLİLİĞİ DUA DEĞİL KÜFÜR OLARAK İADE EDİLİYOR

Esenler bir kere daha sahipsiz olduğunu gösterdi. Ne Kaymakam, ne Emniyet Müdürü, ne belediye Başkanı, ne de siyasi partilerin yönetenleri halkı düşünmüyor. Esenler halkını isyan ettiren ses kirliliğine dur diyen yok!

İktidarı Muhalefeti, yöneteni yönetileni fark etmeksizin tüm Esenler halkı siyasi partilerin Cumhuriyet meydanında yüksek sesle yaptıkları seçim çalışmasına lanet okuyor. Küfürler ise bonus olarak hanelerine yazılıyor…

Esenler’de hava kirli, siyaset kirli halka saygı sıfır noktasında. Siyaseten yarışan partilerin seçim çalışmalarında yüksek ses siyasi partilere küfür, yönetim kadrolarına lanet olarak dönüyor.

Ey Esenler Kaymakamı, Emniyet Müdürü, belediye Başkanı bu halkın sağlığı, güven ve huzuru sizleri ilgilendirmiyor mu? Utanın ve bu halkın sesine kulaklarınızı tıkamayın. 

Ey siyasi partilerin ilçe başkanları ve etkin yetkinleri… Bakın ofis çalışanları, evinde hastası olanlar, işinden evine gelip istirahat yapmak isteyen emekçiler, engelliler, otistik hastası olan aileler, esnaf ve daha sayamayacağım kesimler sizlere en alasından küfürler yapıyor ama siz duymuyorsunuz. Siz bir oy alacağım diye bu ses kirliliği yüzünden binlerce oy kaybediyorsunuz, hakareti ve ağır sözleri çapası. 

Ey siyasiler… Siz insan değil misiniz, sizin hastanız yok mu, sizin çalışan emekçiniz, sizin ofis çalışan taraftarlarınız yok mu? Gidin onlara sorun ve bakın ne diyorlar. Ben söylersem inanmayacaksınız ama bir güzel döşeniyorlar. Siz insansanız desibel cinsinden ölçülen ses yüksekliği ölçen cihazla şu meydanın ölçümünü bir yapın ve size küfredenlere haklısınız deyin YAHUUUUU... 
YAHU BİZE İNANMIYORSANIZ BU VİDEOYU İZLEYİN…



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli