SİYASAL İSLAMCILARDAN DEMOKRASİ KARŞITLIĞI

SİYASAL İSLAMCILARDAN DEMOKRASİ KARŞITLIĞI

Siyasal İslamcılar ve yayın organları toplumu hayatın tüm renklerinden koparmak için büyük uğraş veriyor. İslam, insanlığı demokrasiden koruduğunu yazan afişler Esenlerin sokaklarını kirletti...

İstanbul'da Metro giriş-çıkışlarına, billboardlara ve duvarlara "Ailenizi ancak İslam korur" yazılı afişler asıldı. Bu sefer gericilerin yuvalandığı, cemaat ve tarikatların cirit attığı Esenler’de” Siyasal İslam’ın Feminizm, Komünizm, Demokrasi, Deizm ve Ateizm'den” koruduğu yazılar, afişler duvarlara, okul önlerine asılarak halkı gericiliğe davet ettiler.

VATANDAŞLAR TEPKİLERİNİ BÖYLE DİLE GETİRDİLER

“Kitle iletişim araçlarının geliştiği bir çağdayız. Bu neyin kafası, bu nasıl bir zihniyet?  Bunlar olsa olsa kula kulluğu benimsemiş, kölelik hayranı sapkın kişilerdirler. Bir tarafta Memleket insanı, memleket çocukları okuyup, ülkemizde demokrasi bilincinin gelişmesi için mücadele verirken, diğer tarafta demokrasiyi katletmek, ülkeyi ortaçağ karanlığına gömmek için siyasal İslamcı olduğu bilinen meczuplar duvarları kirletiyorlar, kafaları karıştırıyorlar.

Herkes, özellikle böyle gerici kafalar ve çağdışı zihniyet bilsin ki Artık memleketimiz de, ayırım yapılmadan, herkesin temsil edildiği katılımcı demokrasi olmazsa İslami da yaşayamazsınız ve hayatın hiçbir evresinde nefes alamazsın. Ülkemin aydınlık yarınları için demokrasiyi korumak ve yaşatmak erdemli insanların en büyük görevlerinden biridir. Yaşasın demokrasi, yaşasın özgürlük, yaşasın çağdaşlık. Demokrasiyi korumaya ve yaşatmaya çalışan insanlara selam olsun, demokrasi karşıtlarını Allah bildiği gibi yapsın” dediler.

Bir başka vatandaş ise böyle dedi…

“Esenler gerçekten kendi kaderine terk edilmiş bir ilçe. Esenlerin Birçok yerinde mülteci karşıtı, ırkçı, ayrıştırıcı yazı, afiş, faşist içerikli slogan ve semboller(gamalı haç dahil, Arap defol vb) parti isimlerinin yer aldığı çıkartmalar asılıyor, bunları kimse görmüyor. Özellikle okul kurumların duvarlarını parti pankartları, cemaat yazıları sokaklarda, benzer manzaraları tiksinerek görüyoruz. Yetkililer derhal bu yerleri temizlemeli.  Konuyla ilgili kurum yöneticilerine bir vatandaş olarak uyarımdan çok /bilgilendirmem ise gerekli müdahalelerin yapılması ırkçı, ayrımcı söylem ve yaklaşımlara sessiz kalınmaması, korkuları yenerek gerekenin yapılmasını istiyoruz. Belediyenin ve emniyet mensuplarının bu faşist, ırkçı, ayrıştırıcı ve bölücü faaliyetleri yapanlara gerekli müdahaleyi yapmalarını bekliyoruz”.



abuzer
24.09.2022 08:47:38
gorduk ensar vakfinda erkek cocuklara tecavuz eden islamcilari

  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli