ŞEREFSİZİN BİRİSİ ESNAF ADINA KONUŞMUŞ…

ŞEREFSİZİN BİRİSİ ESNAF ADINA KONUŞMUŞ…

Be Angus ve sığır tüccarı gazetecinin görevi ve etik kurallarını bilimiyorsun. Çünkü sen gazeteci değil soytarı bile değil, iyi bir satıcısın…Senin ne kadar hasiyetsiz olduğunu tüm Esenler biliyor!. Sen bizim sabrımızı zorlama...

Esenler’de kendini gazeteci zanneden, emlakçi, akçeli işler için bırak şerefini her şeyini satan birisi yaptığımız haber üzerine öyle bir havladı ki sormayın gitsin. Başı dara düştüğünde elimi eteğimi öpen sığır tüccarı sen kim oluyorsun da bizlere gazetecilik dersi vermeye kalkıyorsun.   Sen üç kuruşa arkadaşlarını üç kuruşluk namussuzlara satan beş paralık yaratıksın.

Terbiyesiz, adam değilsin, Bak bozuntu, insan müsveddesi…  Terbiyesiz "yol düşkünü"… Sen adam değilsin, insan hiç değilsin, , karaktersiz, ahlaksız git üstatlara sor “bir gazetecinin elinde kamuyu ve toplumu ilgilendiren bir belge varsa onu ne zaman haber yapmalı. O belgeleri yol bulmak için mi saklayayım”  de bakalım nasıl bir cevap alacaksın.

Bak be sığır tüccarı, bize kimse haber yaptıramaz, sen kendini bizlerle karıştırma. Bizlerin haberleri dedikodu değil, belgeler ortada. Yunan haberinde yoksun, Kuzu haberi ilk önce sana geldi yine yoksun ve CHP Esenler’de taciz haberinde taraf oldunuz. Bizleri mahkemeye vereceğinizi söyleyerek yeminler ettiniz, şahsıma söylediğiniz çirkin sözleri yalayıp yuttunuz. 

Senin ne kadar karektersiz olduğunu, kimlerle iş tuttuğunu, dini inancınla nasıl dolandırıcılık yaptığını, kirliliklerini tek tek yazmazsam adam değilim. 

Sen kim oluyorsun da bizlere laf çakmaya kalkıyorsun be ŞEREFSİZ….be sığır tüccarı, emlakçi….

Bu iş bitmedi devamında görüşmek üzere…



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli