SELÇUK TÜRKOĞLU’NUN VE AİLESİNİN ACI GÜNÜ

SELÇUK TÜRKOĞLU’NUN VE AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Esenlerin tanınmış esnaflarından, CHP eski ilçe Başkanı Selçuk Türkoğlu ve kardeşi Lokman Türkoğlu’nun babası Ramazan Türkoğlu hakka yürüdü.

CHP Esenler eski ilçe Başkanı Selçuk Türkoğlu ve kardeşi Lokman Türkoğlu’nun babası Ramazan Türkoğlu’nun cenazesi bugün (22-1-2024/ Pazartesi) öğle namazına müteakip Esenler/ Atışalanı Kemer Camii’nde siyasilerin, esnafların ve vatandaşların yoğun katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Türkoğlu’nun cenaze namazına; CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Adnan Kaymakçı, CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, Belediye Başkan A. Adaylarından Hasan Dalkıran, A. Haydar Çıvan, Selçuk Türkoğlu’nun iş ortağı Mehmet Akaslan, CHP eski ilçe başkanı Kemal Şahin, mahalle muhtarı Rüstem Beyaz, Türkoğlu ailesinin yakınları sevenleri ve akrabaları katıldı. 

Cenaze namazı öncesi ve sonrası taziyeleri kabul eden CHP Esenler eski ilçe başkanı Selçuk Türkoğlu, kendisini bu acı gününde yalnız bırakmayan, telefonla ve sosyal medya yolu ile başsağlığı dileyen herkese teşekkür etti.

7-24Esenler haber Gazetesi olarak vefat eden Ramazan Türkoğlu’na Allah’tan rahmet, Türkoğlu ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Mehmet Akaslan
22.01.2024 16:40:58
Helal olsun sana sanada bu yakışır selçuğun bu acı gününde yanında yer aldın bir nebze acısını hafiflettin " acılar paylaştıkça azalır" Saygılar segili kobra

Anahtar Kelimeler: SELÇUK TÜRKOĞLU’ AİLESİNİN
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli