SARIGÜL, ESENLER İLÇE BİNASINI GÖRKEMLE AÇTI

SARIGÜL, ESENLER İLÇE BİNASINI GÖRKEMLE AÇTI

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, partisinin Esenler İlçe Başkanlığı’nı, en genç ilçe başkanı Salih Can Ayar’ın alana topladığı gençlerin yoğun katılımı ve sarı atkılı kadınların alkışları ile açtı.

Sarıgül, Esenler ilçe başkanlık binasının açılışında yaptığı konuşmada, “Ekip arkadaşlarla Esenler’de bulunmaktan memnunum. Davamız; bayrak, toprağımız, ulusal birliğimiz olsun. Türkiye’nin en genç İlçe Başkanı Salih Can Ayar, gençlerin önderi geleceğin lideri olacak. Bu kapı güzellik kapısı, bu kapı merhamet kapısı, bu kapı şefkat kapısı, bu kapı sevgi kapısıdır. Bu kapıdan içeri giren tüm yurttaşlarımız mutlu olsun. Türkiye Değişim Partisi, sağ ya da sol parti değildir. Türkiye Değişim Partisi bayrağımıza bağlı olan, toprağımıza bağlı olan, bismillah diyerek inançlarımıza saygı gösteren, din farkı, dil farkı, örf farkı, kültür farkı gözetmenden bütün ulusumuzu kucaklayacak Türkiye Cumhuriyetinin en demokratik kitle partisidir

Bugün Çanakkale zaferinin yıldönümü, o zaferler nasıl kazanıldıysa bizde kazanacağız, bizde o ruhla yolumuza devam ederek kazanacağız. Bizim farkımız var, biz diyoruz ki Malazgirt’te bizim, Kocatepe’de bizim. Fatihlerde bizim, Alparslan’lar da bizim, Kurucu liderimiz M. Kemal Atatürk’te bizim. Yanı bizim ötekimiz olmayacak. Diğerleri gibi kıran, yıpratan, ötekileştiren, ayrıştıran parti değiliz, biz bütünleştiren tüm yurttaşlarımıza sevgiyle sarılan partiyiz. Türkiye’mizde de bütün milletimizi kucaklayan, ülkemizin en şefkatli, en vicdanlı, en merhametli partisi biz olacağız."” dedi. 

VİDEO İZLE 



Anahtar Kelimeler: SARIGÜL ESENLER BİNASINI GÖRKEMLE
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı