SAADET PARTİSİ ESENLER ADAYI İBRAHİM BİTİŞ!

SAADET PARTİSİ ESENLER ADAYI İBRAHİM BİTİŞ!

Adem Baştürk Kültür merkezinde “Haydi Bismillah” sloganıyla yapılan tanıtımda "Sokağın dediği" SP’nin amca çocuğu Göksu eleştiri bombardımanına tutuldu. Saadetliler Göksu’ya çoluk çocuk dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Esenler adayının açıklamasında: İbrahim Bitiş, Esenler'e hayırlı olsun! Yıllardır ihmal edilen Esenlerimizi hak ettiği noktaya taşıyarak en güzel hizmetleri yapacağız. Esenler; yoksulluğun değil zenginliğin kenti olarak anılacak. 

Ömer Faruk Yazıcı: Milli görüş belediyeciliği olmadan insanımıza adil, hakikatli hizmeti sunmak mümkün değil. Yıllar önce Erbakan hocamız “Belediyecilik çoluk çocuk işi değildir” sözü bugün Göksu’nun yaptıklarına baktığımız zaman doğruluğunu görmekteyiz.  Esenler iyi yönetilmedi, Göksu’nun İBB adaylığı hırsı yüzünden ihmal edilmiştir. Esenlerin sorunlarına, kronik sorunlarına çare olamadılar, çözüm üretemediler. Yoksulluk Esenlerin kaderi oldu, şimdi sıra bizde, bırakın İBB’yi Ellerinde ki Esenleri de kaybedecekler. 

Ömer Faruk Yazıcı: İki kutup arasına sıkıştırılan siyaset denklemini bu seçimde bozarak milletimize rahat bir nefes aldıracağız. Kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetini tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. İstanbul’umuzu 1994 ruhu ile buluşturacağız. Belediyenin bir kuruşunu bile zayi etmeden, her kuruşu millet için harcamak belediyecilik anlayışıdır. Bizim varlık sebebimiz, siyasette var olmamız, rüşvet verende alan da melundur tabelasını asarak milli görüş belediyeciliğini yapmaktır.   Biz belediyeyi zenginleşme, rant kapısı, makam mevki, şöhret kapısı değil, halkın sorunlarını çözme kapısı olarak görüyoruz. Zannedersiniz ki ülkede iki parti var, bir taraf AKP diğer taraf CHP adayı. Bu iki kutup arasına sıkıştırılmış siyasi anlayışı reddediyoruz.  

Bu seçimlerde evet, iki kutup var, o iki kutuptan birisi AKP veya CHP değildir, o iki kutuptan birisi milli görüştür, diğerleri de diğerleridir” diyerek konuştu.



İlhan Durmuş
2.02.2024 11:12:17
Allah izin verirse Esenler halkından bir seçmen olarak 31 Mart ta artık bu kötü gidişâta dur diyeceğiz ve Esenler in çocuğu olan İBRAHİM BİTİŞ beyi Belediye başkanı yapacağız.

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli