RUMELİ GENÇLİĞİ ETKİNLİĞİNDE ATAMIZA SAYGI VE SEVGİ

RUMELİ GENÇLİĞİ ETKİNLİĞİNDE ATAMIZA SAYGI VE SEVGİ

Rumeliler Derneği gençliğinin, “GENÇLİK ŞÖLENİ” ufak tefek aksaklıklara rağmen yoğun katılımlı ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Bazı Davetlilerin anons edilmemesi gönül kırıklığı yaşanmasına neden oldu.

Rumeliler Derneği gençliğinin, “GENÇLİK ŞÖLENİ” Esenler Kadir Topbaş Kültür merkezinde gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu gecede gençlerin yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalar Sine -vizyon gösterisi ile davetlilere sunuldu. Daha sonra sahne alan ünlü sanatçılar söylediği Rumeli türküleri ile çalınan Rumeli oyun havaları davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 Gerçekleştirilen Rumeliler Derneği gençliğinin, “GENÇLİK ŞÖLENİNE” Esenler İYİ Parti ilçe başkanı Ömer Kara, Gelecek Partisi ilçe Başkanı Mustafa Kaplan, MHP İlçe Başkanı Hakan Özel, Zafer Partisi İlçe Başkanı Ayşe Erdoğan, BBP İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, SP İlçe teşkilatı, Yavuz Selim Maha Muhtarı Recep Yavaş ve çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri katıldı.

Rumeliler Derneği gençliğinin, “GENÇLİK ŞÖLENİ” saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı. Gecenin açılış konuşmasında Dernek Başkanı Ekrem Beşkardeş’in Gazı Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgiyle, saygıyla yaptığı anma konuşması ayakta alkışlandı.

 

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli