REKLAMCI GÖKSU VE ÜÇ DAKİKALIK MECLİS ÜYELERİ!

REKLAMCI GÖKSU VE ÜÇ DAKİKALIK MECLİS ÜYELERİ!

Esenler ana arterleri sağlı sollu park yapan araçlar, binlerce insan ve trafik sıkışıklığı içinde canından bıkan sürücüler ve çare bulmayan yöneticilere yapılan şirazesi kaçmış hakaretlere tanık olduk.

Esenleri kaderi ile kadercileri ile başbaşa bırakmışlar…

Esenler yaşaması ve yaşatılması zor bir ilçe. Anadolu’dan göçlerin akın ettiği sığınmacıların sığındığı limanı olan Esenler otogara yakın metro hattının uzayıp komşu ilçelerle birleştiği kadim halkların yaşadığı bir yer. Esenler yaşanılması zor bir ilçe oldu ve nüfus yoğunluğu ile trafik yoğunluğu birbirine karıştığı için beceriksiz Belediye Başkanı ve kadrosunun yanına çapsız muhalefetin çapsızlığı eklenince Esenler sorunların günden güne büyüdüğü bir kasaba görüntüsü veriyor. 

REKLAMCI BELEDİYE BAŞKANI VE ÜÇ DAKİKALIK MECLİS ÜYELERİ!

Esenler Atışalan caddesi, İstanbul caddesi, üçyüzlü kavşağı, Esenler metro güzergahı yanı tüm ana caddeler yüzlerce veya binlerce araç buna bağlı olarak binlerce araç sirkülasyonuna tanık olan bu saydığımız yerlerin caddeleri üzeri sağlı sollu otopark alanı yapılmış. Bu vahim görüntü içinde olan Esenler için yoğun trafiğin altından nasıl kalkılacağına kafa yormayan reklamcı Belediye başkanı ve üç dakikalık meclis üyeleri ve muhalefetin çapsızları sizlere halk isyan ediyor. 

Sürücüler, esnaf isyan ediyor yol kenarlarına sağlı sollu park yapanlara ve park yapanlara önlem almayan, kaymakamlığın emrinde olan trafikçilere.  Esenler’de, bu gelişi güzel keyfe keder olayların yaşandığı, çilenin zirveye ulaştığı karmaşanın içinde birde, işine gitmek için, hastasını hastaneye yetiştirmek için, aş için, iş için çırpınan, zamanla yarışan Esenler halkı vallahi hayatından memnun olduğu gibi bu karmaşaya çözüm üretmeyenlere her dönem oy veriyor. Esenler halkı vefalıdır, kendilerini iyi yönetmeyenlere saygıda kusur etmiyor, sandıklarda en yüksek puanı veriyor. Vallahi bu halk hasta…

HALKIN AĞIZINDAN DUA YERİNE BEDDUALARIN NASIL YAĞDIĞINI GÖRMENİZİ ÇOK İSTİYORUZ

Bu saydığımız caddelerde ve güzergahlarda trafik akışını görmeyenler bir görsün istedik, bir görsünler klakson çalan şoförlerin yarattığı çevre ve ses kirliğinden rahatsız olan ahalinin nasıl isyan ettiğini veya klakson çalan emekçi şoförlerin alınlarında terlerin boşalmasını ve ağızlarından dua yerine bedduaların nasıl yağdığını görmenizi çok istiyoruz. 


ESENLER HALKI KOMPLE ŞİKAYETÇİ 
Esenler’de yaşanan trafik sıkışıklığından sadece Esenler yaşayanları değil, Esenler dışından işleri nedeniyle gelen vatandaşlar da şikâyet ediyor. İlçe belediyesi olduğu için Esenler Belediyesi’ne sadece trafik sıkışıklığı nedeniyle günde binlerce şikayet geliyor. Trafik sıkışıklığı, olmaması gerektiği halde yaşanan çift sıra park etme ve beraberinde trafiğin sıkışmasıyla ilgili şikâyetlerin en yoğun geldiği ana arterler olduğunu bilin istiyoruz ve halk sizden otopark sorununu çözmenizi istiyor…

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli