PEKŞEN’İ SAĞLIĞINDA SEVMEYENLER ÖLÜMÜNE ÜZÜLÜR MÜ?

PEKŞEN’İ SAĞLIĞINDA SEVMEYENLER ÖLÜMÜNE ÜZÜLÜR MÜ?

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 61 yaşında aramızdan ayrıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, fikirlerine ve eleştirilerine tahammül etmediği "25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekilinin ölümünde “Timsah” gözyaşı döktü.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Hayatta iken biraz ulusalcı, biraz eleştirisel ve o Karadenizli kimliği verdiği mizaçla ve haklı sert çıkışları ile Kemal Beyin hoşuna gitmeyen tavırları, partisinde hakkı olan vekilliğine son verilmişti.  Kılıçdaroğlu’na rakip olan, genel başkanlık yarışında bende varım diyen, CHP Grubu Hareketi adı altında çalışmalarını yürüten Haluk Pekşen renkli ve ilkeli bir duruşunun bedelini egemenlerin birlikteliği ile vekil yaptırılmayarak ödedi.  

 Ulusalcı Pekşen,, Kılıçdaroğlu’na biat etmedi, mücadele yolunu seçti, boyun eğmedi haklılığını düşündüğü fikirleri ile haksızlığa bayrak açtı, genel başkanından ve partinin egemenlerinden  kazık yeti.  

Tüm bunlar CHP içinde sanki yaşanmamış gibi, sanki Genel Başkan Kılıçdaroğlu bu insana kazık atmamış gibi, hesap vermeden “HELALLEŞME”  mesajı yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri bazıları samimi bulmadılar:

"25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilimiz, yol arkadaşımız Haluk Pekşen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haluk Pekşen’e Allah'tan rahmet; ailesine, partililerimize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

Kim bilir Pekşen’i sağlığında sevmeyenler belki de ölümüne sevindiler…

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli