PARTİ BAYRAĞIMIZI VATAN HAİNİ SURİYELİLERE ÇİĞNETMEYİZ

PARTİ BAYRAĞIMIZI VATAN HAİNİ SURİYELİLERE ÇİĞNETMEYİZ

Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşe Erdoğan, Seçim gecesi, Zafer Partisinin ve muhalefet partilerinin bayraklarına kinle, nefretle ve alçakça saldırıyla ayaklar altına alan AKP’li ve Suriyeli vatan hainlerini nefretle kınadı.

Esenler Zafer Partisi İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan, “ seçimlerin yapıldığı günün akşamında meydanda toplanan AKP'li ve Suriyeli bir grup Zafer Partisi bayraklarını kopararak parçaladı. İlçe binamızın önündeki bayraklarımıza kaçak sığınmacılar tarafından yapılan kalleşçe saldırıyı yapanların adalet önünde hesap vermeleri için emniyet mensuplarına şikayette bulundum. Umarım gereği yapılır. Bu saldırı yalnız bize değil bu coğrafyanın öz evlatlarına yapılmıştır. Vatanlarına ihanet yapanlarla işbirliği içinde olanlar, seçimlerde bu ülkenin insanı olmayıp halkımızın kaderi olan alçaklar tarafından partimizin bayraklarına yapılan bu iğrenç saldırının hesabını yapanlardan hukuk önünde soracağız.

“GÖKSU’NUN SEYRETMESİ BANA 6-7 EYLÜL OLAYLARINI HATIRLATTI”

Esenler Zafer Partisi İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan, seçimler tamamlandıktan sonra ilçe merkezimizde teşkilatlarımızla değerlendirme yapıyorduk, saat 21’e doğru dışarıdan uğultular duydum, ilçe binamızın penceresinde dışarı baktığımda Meydanda toplanan AKP’li ve Suriyeli “vatanlarına ihanet yapan” grup Zafer Partisinin ve muhalefet partilerinin bayraklarını kopararak ayaklar altına aldı. Meydanın ortasında avazı çıktığı kadar bağıran, ayrıştırıcı ve kirli bir dille seçmenlerine konuşan Esenler Belediye Başkanı tüm bu yapılanları “Zafer” konuşması yaptığı kürsüden seyretmesi, müdahalede bulunmaması, olaylara belediye başkanının ve yetkililerinin seyirci kalması ise Esenlerin tarihine utanç olarak yazılmış oldu. Kazanan bir iktidar bugünden yarınların nasıl şekilleneceğini o gece hepimize gösterdi. 

İnanın korkmadık  ama utandık. Manzara tamamen ırkçı ve faşist bir manzara olduğu gibi yarınların daha karanlık ve karmaşık, baskıların katmerlenerek artacağını ayrımcılığın, kardeşın kardeşe düşman olacağını bize gösterdi. O gece kendilerinden olmayanlara tahammülsüzlüğü, demokrasiye inançsızlığı, güçlünün zayıfı ezeceğinin haberini verdi. AKP’nin dün olduğu gibi yarınlarda da vatanlarına ihanet yapan, AKP beslemesi göçmenlerle el ele vererek ülkenin öz evlatlarına ve siyasi görüşlerine karşı faşizan saldırı yapıldığını ve bu saldırıların devam edeceğini üzülerek izledim. AKP’lilerden seçim kutlaması yaparken toplumun tüm kesimlerini kucaklamasını bekliyorduk. 

Bir diğer konu ise yapanların ve bu işi tezgahlayanların kimler olduğunun ortaya çıkması için gerekli çalışmaları yapıyoruz ama aynı muameleyi gören diğer siyasi partilerin bu konunun üzerine neden gitmediklerini anlamış değilim. 

Son olarak Türk Milliyetçilerinin Bayrağını Kaçak Suriyelilere çiğnetmeyeceğimizi buradan haykırarak söylüyorum... Yapılanları, yapanları ve işbirliği içinde olanları şiddetle kınıyorum” dedi. 

 

VİDEO İZLE



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı