Tarih: 06.10.2024 18:08

ÖZİMER’DEN ATAŞ AİLESİNE VE CHP CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI

Facebook Twitter Linked-in

Tedavi gördüğü Sinop Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın Bayrampaşa'da kılınan cenaze namazı sonrası İl sekreteri Soner Özimer gazetemiz yolu ile Ataş ailesi ve Chp camiasına baş sağlığında bulundu.

Haber/ Yılmaz Boyraz

CHP İst İl Sekreteri Soner Özimer: Sevgili yol arkadaşım Mustafa Ataş, ülkem ve partim için değerli birisiydi. Onun yüreği halk ve memleket sevgisiyle dolu, kalbi soldan atan iyi bir Atatürkçü, yurtsever pırıl pırıl temiz bir siyaset adamıydı.

‘ACILAR PAYLAŞILDIKÇA AZALIR, SEVİNÇLER KUCAKLAŞTIKÇA ÇOĞALIR’

Acımız ve kaybımız büyük, Mustafa Ataş’ın vefatı CHP camiasını derinden sarstı. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin ve Cumhuriyet Halk Partimizin başı sağ olsun.  Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler kucaklaştıkça çoğalır. Bugün hakka yürüyen yoldaşımız değerli büyüğümüze duyulan saygı ve sevgi selini gördük. Ataş ailesinin ve CHP camiasının yüreğine düşen ateşi paylaşan, cenazemize gelen veya uzaktan taziyelerini ileten herkese, başta Ataş ailesi ve CHP adına sonsuz teşekkür ederim. Ataş Ailesine Baş sağlığı, geride bıraktığı tüm sevenlerine Allahtan sabır diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —