ÖZGÜR ÇELİK’E HALK ADINA SORDUK

ÖZGÜR ÇELİK’E HALK ADINA SORDUK

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında İstanbul'un yerel basın emekçileri ile bir araya geldi. Toplantıda, yerel basının sorunları konuşuldu, Çelik, yerel seçimler hakkında bilgi verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında İstanbul'un yerel basın emekçileri ile bir araya geldi. Toplantıda, yerel basının sorunları konuşuldu, Çelik, yerel seçimler hakkında önemli konulara değindi.   

CHP İL Başkanlığının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında İstanbul'un yerel basın emekçileri ile yaptığı toplantı Zeytinburnu, Çırpıcı sosyal tesislerinde gerçekleşti.  

Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Koç halk adına sorduğu sorulara CHP İstanbul il Başkanı Özgür Çelik teşekkür ederek cevap verdi. Çelik her ilçede ihtisas komisyonlarına girecek liyakatli ve imar konusunda bilgili, donanımlı mühendisler olacak. Bütçeyi takip edecek, Belediyelerin hesaplarını inceleyecek, hukuki konularda ise bilgisi ve birikimi olan teknik meclis üyelerinin ön sıralara yazılmasın bizzat takipçisi olacağım” dedi.

VİDEO İZLE

Gazeteci Hüseyin Koç’un sorduğu sorular şöyle…

“Bizler yerelde kamu yararına çalışan basın emekçileriyiz. Bugün burada konuşan arkadaşlar şahsen bizim yayın politikamızı ve basın kurallarımızı temsil etmiyorlar. Bizler halk adına, kamu yararına hizmet yapmayı, kimselere eyvallahı olmadan özgür düşüncemizle yayım hayatımıza devam ediyoruz. Gazeteciliğin ilkeleri var, o ilkeler kalemini satmamak, halk adına, kamu yararına görev yapmaktır.   

Sayın Başkan bizler Esenler’de çalışan, emek veren gazeteciler olarak halk adına soruyoruz… Önümüzde yerel seçimler var, belediye meclis üyelerinizi seçerken ilk sıralarda üç teknik insanın yazılmasını istiyoruz. Bakınız bizler yapılan imar yolsuzluklarını yazıyoruz, ilçemizde yapılan yanlışlıkları gündeme getiriyoruz. Ama sizin bilgi ve konusunda kabiliyeti olmayan çapsız meclis üyeleriniz bu konularda bilgisiz olduklarından vatandaşlar mağduriyet yaşıyor, kentler yağmalanıyor. Bugün yine listelerinize bakıyoruz, listelerinizde teknik eleman olmadığını görüyoruz. Sizler Esenler gibi ilçeler için “saldım çayıra Mevla’m kayıra mı” şeklinde düşünüyorsunuz. Sizler bu konularda müdahil olacak mısınız?  

Çelik, “her ilçede ihtisas komisyonlarına girecek liyakatli ve imar konusunda bilgili, donanımlı mühendisler olacak. Bütçeyi takip edecek, Belediyelerin hesaplarını inceleyecek, hukuki konularda ise bilgisi ve birikimi olan teknik meclis üyelerinin ön sıralara yazılmasın bizzat takipçisi olacağım” dedi.

Bizlerde bu sözlerin takipçisi olacağız… Konuşmanın tamamı 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ÖZGÜR ÇELİK’ ADINA SORDUK
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli