ÖZDAĞ’A, AKP’LİLERDEN PROVOKASYON GİRİŞİMİ

ÖZDAĞ’A, AKP’LİLERDEN PROVOKASYON GİRİŞİMİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bugün Esenler esnafını ziyaret etti. Özdağ ziyaret öncesi ilçe binasında partililerine Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısıyla ilgili üzüntülerini belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sabah saatlerinde ilçe binasında İlçe Başkanı ve partilileriyle ülkede yaşanan gelişmeler konusunda yaptığı değerlendirmeden sonra Esenler Davut Paşa Cadde esnafını ziyaret etti.  Cadde esnafıyla görüşen Ümit Özdağ, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların en büyük nedeninin sığınmacılar olduğunu söyledi.

Ümit Özdağ, “13 milyon sığınmacının yükünü taşırken Türkiye ekonomik krizi aşabilir mi? Sığınmacılar yüzünden her yıl cebimizden 10 milyar dolar çıkıyor. Biz bunları ülkelerine göndereceğiz. Sığınmacılar ülkelerine gittiğinde her yıl cebimizden çıkan 10 milyar doları da kurtarmış olacağız. Bu 10 milyar dolar ’la esnafımız nefes alacak, EYT’liler sorunu çözülecek, yanı bizim vatandaşlarımızın sorunları çözülmüş olacak. 13 Milyon Sığınmacı ülkemizde yurttaşlarımızdan iyi yaşayabilmesi için iktidar seferber olmuş. Sığınmacı sorunu ülkenin en büyük sorunudur, sığınmacılar bu ülkenin üzerinde ağır bir yüktür, eğitimden sağlığa her yerde sorun oluyorlar. Bu sorunu çözmezsek diğer sorunları da çözmeyiz. Sığınmacı sorununu çözecek, ülkeyi istikrara kavuşturacak tek parti biziz.

Özdağ Davut Paşa Caddesinde bulunan bir eczanede çalışanlardan bilgi altı. Eczacı çalışanı, “ilaç bulamıyoruz. Bu sorunu kim düzeltirse, sorunlarımızı kim hallederse kendilerine teşekkür ederiz. Sağlıkçıların partisi olmaz” dedikten sonra  “ devreye giren AKP’li bir bayanın provokatörlük girişiminde bulundu ve Özdağ’a “Siz bu ülkeye gelmiş en büyük ihanetsiniz. En büyük mülteci sizsiniz. Asıl sizin defolup gitmeniz gerekiyor. İnsanları kışkırtmaya hakkınız yok. Sizin yüzünüzden çocuklar ölüyor” dedi. AKP’li bayana ise cevap vermeyen Özdağ bir provokasyonu da önlemiş oldu.

VİDEO İZLE 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı