ÖZDAĞ: PROTOKOL VAR –İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VERİLECEKTİ

ÖZDAĞ: PROTOKOL VAR –İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VERİLECEKTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir” dedi.

“YAZILI MUTABAKAT METNİ BENDE”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları gizli anlaşma yaptıklarını söyledi. 

Özdağ,  seçimlerin kazanılması halinde İçişleri Bakanlığı, iki bakanlık ve MİT'i alacaklarını söylemişti. Katıldığı canlı yayında, sözlerinin arkasında duran Özdağ, "Yazılı mutabakat metni bende ve Kemal Bey'de var. Protokol CHP adına Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi adına Ümit Özdağ tarafından imzalanmıştır. Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir. İnkar ederse protokolü paylaşacağım " ifadelerini kullandı.

YALANCI FAİK ÖZTRAK, BAKALIM BU SEFER NE DİYECEK!

İki gün önce CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özdağ'ı yalanlayan açıklama yapmıştı.  Öztrak, “Zafer Partisi ile kamuoyuna açıklanan bir protokol yapıldı. İki protokolde de İçişleri Bakanlığı ve MİT ile ilgili bir madde yer almadı" söylemi bu açıklamadan sonra kim kamuoyuna yalan söylüyor, kim kimin adına gizli anlaşmaları ve kirli işlerin üstünü örtmeye gayret ettiği ortaya çıkmış oldu. Vatandaşlar: Sosyal demokrat olduğunu söyleyen Öztrak, meğerse bir yalancıymış” diyor… 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli