NURULLAH ANKUT, SOROSDAROĞLU’NA ÇOK SERT KONUŞTU…

NURULLAH ANKUT, SOROSDAROĞLU’NA ÇOK SERT KONUŞTU…

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Ankut, çok sert konuştu… CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Ülen Sorosdaroğlu kaset yaratığı İbiş Kemal! Şu getirdiğin yasa teklifine bir bak ülen! “ dedi.

HKP GENEL BAŞKANI NURULLAH ANKUT’UN YAZISINDAN ALINDILAR ŞÖYLE…

Sorosdaroğlu Kemal, “Sadece türban değil, kara çarşaf da, cilbab da, burka da, peçe de kamu kurum ve kuruluşlarında serbesttir. İsteyen her kadın herhangi bir sınırlamaya tabi tutulmadan bunlardan birini giyip giymemekte özgürdür” dedin ve laik cumhuriyeti yıkmaya kalkıştın.

Sorosdaroğlu Kemal… Kadınlarımızı, kızlarımızı Taliban Afganistan’ına, Suudi Arabistan’ına, Mollalar İran’ına ya da IŞİD’e mi götürmek istiyorsun?

Sizde hiç utanma, arlanma, halk sevgisi, insan sevgisi yok mudur, diye sormak aklımızdan geçiyor ama bunun cevabının net olarak; “zerresi bile yoktur”, şeklinde olduğunu bildiğimiz için sormuyoruz…

Ülen “türban” dediğin, Siyasal İslamcıların, Ortaçağcı Din Devleti özlemcilerinin 1960’lı yılların sonundan itibaren ortaya attıkları, çıkardıkları bir bayraktır be…

Nasıl Suudi’nin, Taliban’ın, IŞİD’in bayrakları varsa, türban da Türkiye’deki Ortaçağcı, Kuvayimilliye, Mustafa Kemal ve Laik Cumhuriyet düşmanlarının bayrağıdır.

Namuslu İlahiyatçılarımızın tamamı, türbanın, başörtüsünün hiçbir kutsallık taşımadığı konusunda ve İslamiyet’le hiçbir ilgisinin olmadığı konusunda hemfikirdir. Hatta daha önce de söylediğimiz gibi, Hz. Ömer de kesin biçimde; “başörtüsünün hiçbir kutsallığı yoktur”, diyerek belirtmiştir bunu.

Yezid Dincilerinin, Ortaçağcı düzen özlemcilerinin, insanları “Allah’la Aldatarak” hem küplerini dolduran hem saraylarda, villalarda, köşklerde yaşayan düzenbazların dümen suyuna girip buradan ben de bir siyasi rant çıkarabilir miyim, diye tavır takınılırsa, orada demokratlık da kalmaz, solculuk da kalmaz, insanlık da kalmaz, tabiî namus ve ahlâk da kalmaz” Nurullah Ankut HKP Genel Başkanı



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı