NEREDEN NEREYE!!!

NEREDEN NEREYE!!!

AKP Esenler eski ilçe Başkanı Umut Özkan stant amiri oldu. Belediye Başkan adaylığı hayal olunca, başka bahara kalınca yeni bir başlangıçla yeni görevinin başına geçen Özkan tüm AKP’lilere örnek gösterildi.

Kastamonu’nun yiğit delikanlısı AKP’nin emektar eski ilçe başkanı Umut Özkan, kendi partilerine ve Türkiye siyasi tarihine örnek olacak bir tutum sergileyerek “DURMAK YOK – YOLA DEVAM” dedi ve AKP’nin meydanda ki standında vatandaşlara parti politikalarını anlattı. Ülkenin karanlık yarınlarına oy istedi…

Özkan’a siyaset ve abileri her ne kadar ahde vefasızlık yapsa da… O  “beraber yürüdük bu yollarda” şiarı ile… O  “durmak yok- yola devam” sloganıyla… O Nereden – nereye” anlayışıyla küsmeden çalışıyor. Bir umut- bir Umut Özkan, olsun varsın yahu umutlar asla bitmeden yola devam… "Yiğidim- Aslanım" şarkısı  varsın olsun "Umut’um Aslanım “Şarkısı ve tek tesellisi olsun Umut Özkan ve sevenlerine.  

Esenler AKP Eski İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan adaylık listeleri açıklandığında hayal kırıklığı yaşadığını zannedenler yanıldılar. Özkan’ın sessizliğe büründüğünü düşünenlere en güzel cevabı Özkan verdi ve Esenler’deki siyasilerin stant çalışmalarının en renklisi olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

ONUN HİKÂYESİ ŞÖYLE… Nereden Nereye farklı kimliklerden, ayrıştırıcı politikalardan, yoksul halk kesimlerinden, yandaş kayırmacılığına ve emekli maaşlarının sadaka gibi verilmesine sessizlik. Sessizlik ev kiralarının, yağmalanan arazilerin, peşkeş çekilen toprakların, bir lokma ekmeğe muhtaç, pazarlardan meyve artığı toplayan insanın feryadına. Hep sesiz kalmıştır, top sahasının yandaşa verilerek Esenler gençlerinin sürünmesine, hep susmuştur Esenler'de yapılan yanlışlara….

İşte AKP eski ilçe Başkanı Umut Özkan'ın “bir Anadolu efsanesi gibi görünüp ama yok oluşun hikayesidir onun hikayesi” Onun anlayışı, “hukukçu” olmasına rağmen… Halkını ezenlere eyvallahı olan, biat kültürüne sadakatle bağlılığı, haksızlıklara susan, adaletsizliklere gözlerini kapatan, kendisine yapılana bile karşı koyamayan, yıllarca emek verdiği kendi partisinde aday olmayı hak ettiği halde aday gösterilmeyen Umut Özkan’ın hayalleri boşa çıksa da!!! yeni görevine hayırlar olsun…

İŞTE GÜNAHI İLE SEVABIYLA BURADAN BURAYA…Ahali diyor “nereden nereye?”

İlk yorum geldi…

Şahismailoğlu Eyüp Işıldak

Vatan sağolsun .

önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra Yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü Yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra Katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü Katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı.



Anahtar Kelimeler: NEREDEN NEREYE!!!
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli