Narin cinayetinde ifadedeki ayrıntılar ortaya çıktı

Narin cinayetinde ifadedeki ayrıntılar ortaya çıktı

Diyarbakır Bağlar Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, detayları anlattı. Amcanın hiç kaçar yanı kalmadı.

Narin Güran cinayetinde itirafçı olan Nevzat Bayraktar, jandarmadaki sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edilen Bahtiyar, 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezavine gönderildi.

Müslim Sarıyar

CESEDİ TESLİM ALINCA EVİME GÖTÜRDÜM

Nevzat Bahtiyar savcılık ve mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Bahtiyar, "Narin'in cesedini amcayla birlikte aracıma koyduk. Sonra evime gittim. Orada çuvala koydum. Aracıma tekrar koyarak dereye gittim. Cesedini derenin kenarına bıraktığım zaman üzerine bir taş koyduğumu hatırlıyorum. Cesedin bulunduğu çuvalı suyun kenarındaki doğal kayanın dibine yerleştirdim. Üstüne taş koydum. Dışarıdan bakınca orada bir şey olduğu anlaşılmıyordu.

 

narin2.jpeg

"ARİF'İN KIZINI ÖLDÜRDÜM"

Savcılıkta verdiğim ifademde geçen Salim'in bana dediği Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm şeklindeki ifade doğrudur. Daha önce ifademde bu durumdan bahsetmemiştim çünkü Salim Güran'dan korkmuştum." dediği öğrenildi.

Kaynak:halktv.com.tr



  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 25.1 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı