MUSTAFA KAPLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?

MUSTAFA KAPLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Arkan Esenler Gelecek Partisi Genel Başkanını ve Esenler İlçe Başkanını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret takipçilerinin kafasına bazı soruların takılmasına neden oldu. Cevap bekleyen sorulara bakalım muhatapları nasıl cevap verecek…

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı bir yerlere aday mı olacak? Aslında Aziz Arkan ve kurucu dernek Başkanı Ahmet Kurt, yerel seçimler öncesi Esenler Gelecek Partisine ziyarette bulunarak “bize göre” “Engelliler olarak seçtiğimiz gibi, seçilmek de hakkımızdır. Neden olmasın” mesajını tüm siyasilere vermiş oldular. 

MUSTAFA KAPLAN YENİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?

Bir diğer mesele ise Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan hız kesmeden yaptığı çalışmaların karşılığını almak istediği en net biçimi ile ortada. Kaplan yüreklidir ve o yürek kendisine aday ol diyor.  2019 yerel seçimlerinde bağımsız aday olarak girdiği Esenler belediye başkan adaylığına Kaplan, bu sefer partili olarak mı soyundu. Tüm bu soruların yanıtını bekleyip göreceğiz.

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Aziz Arkan Turyap Alpha, ziyareti sosyal medya hesabından şöyle özetledi… Yaklaşmakta olan Türkiye Yeni Yüzyılının ilk Yerel Seçimleri öncesinde, yerel Seçimlerde, göreve tabi olacak olan Siyasi Partilerin Yöneticileri ile temasları güçlendirmek gayesi ile bu ziyaretimiz gerçekleştirdik. Derneğimizin kurucu Başkanımız Ahmet Kurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti Geçmiş Dönem Başbakanı Prof. Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret ettik.   Gelecek Partisi TBMM Grup Başkan Vekili İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu ve Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ile temaslarda bulunduk. Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.

 

 



Anahtar Kelimeler: MUSTAFA KAPLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ?
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli