Tarih: 06.10.2024 16:56

MUSTAFA ATAŞ CHP’LİLERİN YÜREĞİNE ATEŞ DÜŞÜRDÜ!

Facebook Twitter Linked-in

CHP’nin sol kanadı, sosyalisti eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Mustafa Ataş, sevenlerini ve partili yoldaşlarını üzdü.  Merhum Mustafa Ataş, CHP’nin siyasi duayenlerindendi, Mustafa Ataş çok severek ve isteyerek bir dönem ilçe başkanlığı yaptığı Bayrampaşa'da kılınan cenaze namazından sonra memleketi Tekirdağ’ın Saray ilçesine uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda CHP'li yönetici, belediye başkanı, Ataş'ın yakınları katıldı.

10 yıllık öğretmenlik görevinden sonra uzun yıllar CHP'de değişik kademelerde görev yapan eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş (72) Sinop Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Mustafa Ataş için bir süre ilçe başkanlığı yaptığı Bayrampaşa’da Merkez Camiinde (Hoca Hayri Efendi Merkez Cami) öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine Ataş'ın yakınlarının yanı sıra, aralarında CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Özgür Karabat, milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Oğuz Kaan Salıcı, Yüksel Mansur Kılınç, Eski vekillerden Hamza Çebi katılarak yaslı aileye, kederli partililerine taziyede bulundular. 

CHP İST İl Başkan yardımcısı Soner Özimer, Adnan Kaymakçı PM üyesi Dursun bulut,  Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya, Esenler ve Bayrampaşa belediye meclis üyeleri,  Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu'nun da bulunduğu çok sayıda CHP'li yönetici, belediye başkanı ve Mustafa Ataş’ın sevenleri cenaze namazına katıldı. 

Mustafa Ataş, Bayrampaşa'daki cenaze töreninin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Tekirdağ’ın Saray ilçesinin Ayaspaşa Mezarlığına defnedilmek üzere sevenlerinin gözyaşları arasında uğurlandı.

VİDEO HABER

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —