MİLLET İTTİFAKI "GELECEĞİN" İFTARINDA EL AÇIP DUA ETTİ

MİLLET İTTİFAKI

MİLLET İttifakı'nı oluşturan partilerden 4 lider, Kılıçdaroğlu, Davutoğlu, Karamollaoğlu ve Uysal, Gelecek Partisi'nin Yenikapı'da düzenlediği iftar programında bir araya geldi. Liderler ülkenin kurtuluşu için ellerini semaya açtı

'ZOR BİR YOLU SEÇTĞİMİZİ BİLİYORUZ'

DUACI BAŞI, BÜYÜK ULEMA, DİN ALİMİ, SEYİT TORUNU KILIÇDAROĞLU: Altı lider bir aradayız. Demokrasi için, hak için, hukuk için, adalet için mücadele ediyoruz. Bize destek veriniz. Beraber bir yola çıktık. Bu yolumuz uzun bir yoldur. Hak yoludur, adalet, irfan, bilim, bilgi yoludur. Dolayısıyla bu yola çıkanlar ülkemizin büyümesine, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacaklardır. Zor bir yolu seçtiğimizi biliyoruz. Çünkü bozulan bütün dengelerin yeniden inşa edilmesini ve bunun için mücadele edilmesini de gayet iyi biliyoruz. ve gereğini yapacağız dedi.

“GELECEK PARTİSİ, ARTIK İSTANBUL’UN 39 İLÇESİNDE DİNAMİK BİR YAPIYA KAVUŞTU”

Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şahin, “Değerli dostlar, Gelecek Partisi’nin İstanbul’daki ilk iftar programını yapıyoruz. Pandemi şartlarında kurulan bir parti olduğumuz için bu ortamları oluşturamadık. Ama pandemi gibi zorluklara rağmen, siyasi iklimin bütün zorluğuna rağmen Gelecek Partisi, artık İstanbul’un 39 ilçesinde dinamik bir yapıya kavuşan büyük bir siyasi hareket haline dönüştü. Ben bu anlamda huzurlarınızda İstanbul’un 39 ilçesinde Gelecek Partisi’ni bu kadar kısa bir sürede, bu kadar zorluklar içerisinde bağrına basan İstanbullu dostlarımıza, sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

“TEMİZ SİYASETİ GETİRECEĞİZ”

İl Başkanı Şahin’den sonra söz alan Genel Başkan Davutoğlu:

“Bu memlekete temiz siyaseti getireceğiz” diyen Genel Başkan Davutoğlu, “Bütün vergi istisnalarının, bütün ihale yolsuzluklarının, imar rantiyelerinin ve hazineden kaynak aktararak büyük servet edinme yöntemlerinin hepsini sonlandıracak ve her bir kuruşun hesabını verecek denetlenebilir bir sistemi getireceğiz.” şeklinde konuştu.

“SALI GÜNÜ YARGIDA REFORM PAKETİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ”

Davutoğlu, “Bütün bunların olabilmesi için üçüncü temel ilkemiz ötekileştirmeye karşı mutlak eşitlik, geçim sıkıntısına karşı insan onuruna yarışır bir hayat standardı ve adalet. Başta gelir adaleti olmak üzere adalet kavramının, adalet ilkesinin olmadığı hiçbir toplumda barış, huzur olamaz. Biz size kimsenin hakkının hukukun göz ardı edilmediği yeni bir adalet sistemi taahhüt ediyoruz. Salı günü yargıda reform paketimizi açıklayacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli