MHP’Lİ YAKUP İMAT TDP’SİNİ İLHAK Mİ ETTİ!

MHP’Lİ YAKUP İMAT TDP’SİNİ İLHAK Mİ ETTİ!

Esenler ‘de MHP'liler ile Türkiye Değişim Partisi arasında dostluk ve kardeşlik herkesi kıskandırdı. MHP’li meclis üyesi adayı Yakup İmat’ın pankartları Cumhuriyet meydanının en göze çarpan yerinde bulunan TDP binasına astı.

Esenler'de MHP'liler, Esenler Belediye Meclis sıralamasında Cumhur ittifakından istediklerini söke söke aldılar. MHP’nin acar Belediye meclis üyesi Yakup İmat Esenlerin en güzel yerlerine pankart ve posterlerini asarak rakiplerine en anlamlı mesajı verdi. Verilen mesajla yerel seçimlerin en karlısı MHP olduğu gerçeği ortaya çıktı.

Bir diğer taraftan ise bazı Esenler’liler gördükleri karşısında; “MHP’liler ve MHP Meclis üyesi Yakup İmat, TDP’ sini topsuz, tüfeksiz ilhak etti” söylediler. Bakalım bu söylemlere karşı, karşı tarafın cevapı nasıl olacak.

MHP’li meclis üyesi adayı Yakup İmat’ın pankartları Türkiye Değişim Partisi Esenler İlçesinin ön cephesine asılması günün konusu olduğu gibi günün en çok konuşulanı oldu. Asılan pankartları görenler önce şaşırtılar. 

Bu duruma vatandaşlardan gelen yanıt ise “MHP meclis üyesi adayının Esenler meclisinden büyük hamleler yapacağına işarettir. Ayrı fikirlerin ve ayrı düşüncede olan bu iki siyasi partinin Esenler’deki yöneticileri kimsenin başaramadığını başardı, kimsenin sağlayamadığı barışı böylelikle başardılar. 

MHP'lilerin Türkiye Değişim Partisi İlçesi'nin camına pankartlar asması, toplumda tartışma yaratan bir konu olmamalı. Bu durum, siyasi çekişmelerin ve farklı ideolojilere sahip insanların bir arada yaşayabileceğine örnek gösterilmeli.  Ülkenin sosyologları ve siyasi aktörleri, bugüne kadar gerçekleşmeyen böyle bir yakınlaşmayı enine boyuna masaya yatırmaları lazım. Zira yıllarca ayrı kutupların, ayrı düşüncede olan siyasi aktörlerin birbirlerine hasım hane yaklaşımına karşı böyle bir yakınlaşmanın, dost eli uzatmanın üstelik Esenler gibi kutuplaşmanın yoğun olduğu bir yerde gerçekleşmesi nasıl başarıldığı araştırılmalı, bu işi bir türlü başaramayan ve başarmak istemeyenlere böyle bir başarı ders olarak okutulmalı. 

Bu önemli hareketin başında yer alan MHP’nin meclis üyesi adayı Yakup İmat’i göstermiş olduğu cesaretten dolayı kutlarız, umarız Esenler meclisinde aynı tutarlılıkla öncelikle Esenler halkının çıkarlarını savunur ve bu estirdiği barış rüzgarını devam ettirir” dediler.



Mehmet CANPOLAT
21.03.2024 16:37:09
Yakup İMAT Başkanı 90'lı yıllardan beri tanırım üçyüzlü Ülkü Ocağında Ocak başkanlığımı yapmış beraber birdönem birlikte çalışmıştık 90'lı yıllardan bugüne kadar fitili bozmayan nazik kibar dürüst bir davada mıdır kendisine kefiliz başarılar dilerim

İlhan SEKMAN
21.03.2024 21:06:51
Lütfen şaşırmayalım Yakup İmat esenlerde gösterilecek en güzel simgedir herkes bilir ve Tanır duruşuyla tavrıyla en önemlisi Esenler liyim diyebilecek nadir insanlardan birisidir esenlere ilçemize böyle yöneticiler gelmesi gerekiyor esenlerin sokaklarını bilen buraların daha gecekondu halini bilen gerekkki böylesi yetişmiş değerler kendi ilçelerinde yönetici konumunda olması gerekiyor

Mürsel çaliskan
21.03.2024 22:58:47
Adam gibi adam ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğinden emin olduğum kardesim yolun açık olsun seninle ve daima yanindayiz

Anahtar Kelimeler: YAKUP İLHAK !
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı