MHP ESENLER’DEN TRABZONLULARA ZİYARET

MHP ESENLER’DEN TRABZONLULARA ZİYARET

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için iktidar ve muhalefet partilerinde seçim hazırlıkları için çalışmalar devam ediyor. MHP Esenler İlçe başkanı, Hakan Özel’in ve teşkilatının STK ziyareti son sürat devam ediyor.

MHP Esenler İlçe başkanı, Hakan Özel ve ilçe teşkilatı bugün Esenler Trabzonlular derneğine ziyarette bulundu. Trabzonlular dernek başkanı Zeki Yılmaz’la birçok konuda bilgi alışverişinde bulunan MHP İlçe Başkanı ve beraberindeki heyetin ziyareti gayet samimi bir ortamda gerçekleşti. 

HABER/YILMAZ BOYRAZ

MHP Esenler İlçe başkanı, Hakan Özel Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “ 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerin elbette çalışması içindeyiz. Bugün Trabzonlular derneğine ziyaretimizin seçim çalışmasıyla ilgisi yok, bizlerin bu ziyaretimiz dostluk ziyaretidir. Sayın başkanla Esenlerin sorunları hakkında değerlendirmede bulunduk. Karşılıklı sorunları enine boyuna konuştuk.  

Esenler ilçemize hizmet yapmak için çalışan bir anlayışla yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Kavgasız ve kimseyle husumet yaşamadan, kimsenin huzurunu kaçırmadan bir seçim yaşamak en büyük arzumuzdur. Ben bu vesile ile seçimlere girecek tüm siyasi partilerimize başarılar diliyorum, tüm halkımızın yeni yılını kutlar, sağlık, sıhhat ve huzur dolu yeni bir yıl dilerim.



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ TRABZONLULARA ZİYARET
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı