MHP ESENLER İLÇE BAŞKANI ALİCAN ERDOĞAN: SEVDAMIZ ESENLER

MHP ESENLER İLÇE BAŞKANI ALİCAN ERDOĞAN: SEVDAMIZ ESENLER

MHP Esenler İlçe Başkanlığı görevine atanan Alican Erdoğan, Esenler’de esnaf ziyaretlerine başladı, Erdoğan, “Odak noktamız insan, menzilimiz ise insanımızın huzur ve mutluluğudur ”dedi.

MHP Esenler İlçe Başkanı Alican Erdoğan: MHP Esenler ilçemizde bir bayrak değişimi yaşadık. Bizden önce görev yapmış, bu makamlarda hizmeti olan, emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni seçilmiş değerli yönetim kurulu üyelerimizle, belediye meclis üyelerimizle Esenler’de esnaflarımızı ziyaret turlarına başladık. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımıza selam verdik, ellerini sıktık. İletişimimizi güçlendirmek adına önemli. Sohbet edip hatırlarını sorduğumuz insanlarımızdan olumlu tepkiler aldık, muhtarlarımızdan mahallelilerimizin sorunlarını dinledik. 

“İNSANIMIZ MUTLU OLSUN, HUZURLA DOLSUN” 

Bakınız; Siyasetsiz bir hayatın, hayatsız bir siyasetin mümkün olamayacağı gerçeği müzahirinde siyaseti; hayatın olağan veya olağan üstü akışı esnasında, vatandaşımızın maruz kaldığı problemler silsilesi ile yine vatandaşımızı bu silsileden kurtarma sanatının kuvveden fiile geçmesi olarak yorumluyorum.

Bizler vakit buldukça sahadayız, vatandaşlarımızın arasındayız. İnsanımıza omuz vermek, selamlarını almak için sokaklarda, ev ve işyerlerine bir dizi, ziyaretler yapıyoruz. Seçimlere çok varmış az varmış şu an gündemimizde değil, insanımız mutlu olsun, huzurla dolsun, bu şiar ile Esenler’in sorunlarını gün be gün çözüme kavuşturarak, Cumhur İttifakı ruhu, müşterek çalışma ve müşeyyed bir azim ile Esenlerimizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.



  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli