MHP ESENLER HAKAN ÖZEL’LE DEVAM...

MHP ESENLER HAKAN ÖZEL’LE DEVAM...

MHP Esenler İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresini 12.8.2023 Cumartesi günü Kadir Topbaş Kültür merkezinde gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Hakan Özel güven tazeledi.

MHP Esenler İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresine,  Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Faruk Aksu, İl Başkan yardımcısı Saffet Çakıroğlu, Ali Fırat Kocaman, Fatih Aydın, Yaser Akbaş, AKP Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, AKP Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, STK başkanları, Mahalle Muhtarları ve partililer katılım sağladılar.  

Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başladı. Divan kurulu başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Faruk Aksu seçildi. Başkan yardımcılığına Mehmet Yıldıray Çelik, Kâtip üye Furkan Biricik seçildi. 

Atamayla göreve geldikten sonra yapılan ilk olağan kongrede rakipsiz ve tek aday olarak çıkan ve ikinci dönemine zaferle başlayan MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, seçim sonrası yaptığı konuşmada; kongreye katılanlara ve destekçilerine teşekkür etti, önümüzdeki döneme ve yerel seçimlere dair mesajlar verdi. 



Anahtar Kelimeler: ESENLER HAKAN DEVAM...
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli