MHP, B. Paşa meclis üyesi tutuklandı mı!?

MHP, B. Paşa meclis üyesi tutuklandı mı!?

İstanbul Bayrampaşa İlçesi'nde MHP'nin tek belediye meclis üyesi T.B.Ö Diyarbakır'da uyuşturucuyla yakalandığı ve tutuklandığı iddia edildi.

Bayrampaşa’da gayrimenkul danışmanlığı yapan T.B.Ö, 2019 yılında MHP'nin Bayrampaşa ilçe teşkilatının listesinden ilk sırada belediye meclis üyesi seçilmişti.

İddiaya göre Bayrampaşa İlçesi MHP' nin tek meclis üyesi T.B.Ö 15- 20 gündür ortalıkta görülmüyor. Yine iddiaya göre ortalıkta gözükmeyen meclis üyesinin Diyarbakır'da emniyet güçlerinin yaptığı kontrolde uyuşturucuyla yakalandığı söyleniyor.

Haberin yerel basında yer almasından sonra ortalık fena halde çalkalandı ve B. Paşa halkı tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Şaşkınlık toplumun güvendiklerinin kirliliği, halkın güvenerek, inanarak oy verip makamlara gönderdiklerinin bu şekilde ve ahlak kuralları dışında iddialara bulaşmış olmasıdır. Halkımız kime nasıl veya neden güveneceğine şaşırdığından yapılan anketlerde kararsızlar hanesinde yüksek oranda çıkmasına neden oluyor.  

Diğer taraftan CHP meclis üyelerine işin aslının ne olduğunu soran gazetecilere CHP’li meclis üyelerinden alaylı bir tavırla "Siz kendinizi gazeteci olarak adlandırıyorsunuz ama cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen MHP Meclis üyesinin Diyarbakır’da yüklü bir uyuşturucu ile yakalandığını ve cezaevine atıldığını iddia etmeleri" gerçekten günün konusu oldu.

 



Anahtar Kelimeler: . meclis üyesi tutuklandı !?
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli