MESCİT YOKSA ÖĞRETMEN EVİ ’DE YOK!

MESCİT YOKSA ÖĞRETMEN EVİ ’DE YOK!

CHP’li İstanbul eski Milletvekili, Ardahanlı Prof. Dr. Esefender Korkmaz’ın ilçesi, Çıldır’da yaptırdığı Öğretmen Evi’nin inşaatı, ‘Projede Mescit Yok’ diye durdurulduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre inşaat yönetmenliğindeki eksiklikleri arasında olan mescit dahil diğer eksiklerin giderilmesinin istendiği bilgisi alınırken bu eksikliklerin giderilmesi için inşaata başlayan firmanın çalışmalarının durdurulduğu bilgisi alındı.

Ardahan Valiliği İl Özel idaresi tarafından yeri tahsis edilen eski Çıldır Lisesi arsasında ki bölgede Prof. Dr. Esfender Kokmaz tarafından yapılacak olan 14 odalı Çıldır öğretmen evi temel açılışı ardından projesinde mescit yok denerek inşaatı durduruldu.


Prof. Dr. Esfender Korkmaz kendi adını taşıyan öğrenci yurdunun hemen yanında bu kez 2 katlı 14 odalı öğretmen evi yapımını için bir süre valilikle protokol imzalamıştı.

 

Prof. Dr. Esfender Kokmaz Çıldır Öğretmen Evi projesinin Bin 100 metre kare öğretmen evi projesinde 14 Oda, lobi ve bahçe konsepti var. Ama mescit olmadığı için inşaatının durdurulup, yeni bir proje yapılması için yapımcı firmaya zaman verildiği bilgisi alındı.
Öğretmen evi inşaatının yaklaşık 2 yıl içinde bitirilip, hizmete girmesi hedefleniyor.



Anahtar Kelimeler: MESCİT YOKSA ÖĞRETMEN !
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli