MENDERES MAHALLE MUHTARI BİLAL KOCA’NIN YASLI GÜNÜ

MENDERES MAHALLE MUHTARI BİLAL KOCA’NIN YASLI GÜNÜ

Esenler Menderes Mahalle Muhtarı Bilal Koca’nın amcası Saadettin Koca vefat etti. Merhum Koca’ya, cenaze namazında Esenler Kaymakamı, siyasi partilerin ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar son görevini yaptılar.

SAADETTİN KOCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Esenler Menderes Mahalle Muhtarı Bilal Koca’nın, hakka yürüyen amcası Saadettin Koca’nın Menderes mahallesindeki sütkardeşler camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına, Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, katılarak muhtar Koca’ya ve ailesine taziyete bulundu. 

Cenaze namazına siyasilerden, CHP İstanbul il Başkan yardımcısı Adnan Kaymakçı, İlçe Başkanı Cemal Kaya, yönetim kurul üyeleri, Belediye BŞK adayı Hasan Dalkıran ve CHP Esenler Belediye meclis üyeleri katıldılar. AKP ilçe belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan danışmanı Burhan Kocaman, AKP eski belediye başkan yardımcısı Mehmet Sirkeci, Saadet Partisi İl başkan yardımcısı Tuğrul Yalçınkaya, SP İlçe başkanı Ergun Yalçınkaya ve ilçe teşkilat üyeleri katılım sağladılar. 

Esenler Esnaf odası Başkan vekili Soner Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri, Esenler Rizeliler derneği Başkanı Süleyman Kahveci,  STK temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş cenaze namazına katılarak merhum Saadettin Koca’nın kederli ailesine taziyelerini ilettiler.

Cenaze namazı kılındıktan sonra merhum Saadettin Koca’nın cenazesi sevenlerinin gözyaşları ve duaları ile Esenler Kemer aile kabristanlığına defnedildi.

Bizde 7-24 Esenler haber olarak Merhum merhum Saadettin Koca’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: MENDERES MAHALLE MUHTARI BİLAL YASLI
  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı