KOOPERATİF BAŞKANI SARAL’DAN BAYRAM MESAJI

KOOPERATİF BAŞKANI SARAL’DAN BAYRAM MESAJI

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tufan Saral, “birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tufan Saral, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: “Duygularını her zamankinden daha çok pekiştirmesini, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm süreceği günlerin başlangıcı olmasını dilerim. 

Bayramlar; birlik ve beraberliğimizin simgesi, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizin artmasını sağlayan önemli dayanışma ve paylaşma, aynı zamanda coşku günleridir. Böyle güzel günleri fırsat bilerek bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, sevinçlerimizi olduğu kadar, keder ve acılarımızı da paylaşmalıyız. Birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşarken, 

Kurban Bayramının, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile Tüm Esenler Halkının  ve Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortaklarının bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 



  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli