KOMÜNİST BAŞKAN İŞÇİLERLE OMUZ OMUZA!

KOMÜNİST BAŞKAN İŞÇİLERLE OMUZ OMUZA!

Komünist Başkan haklarını alıncaya kadar direnmeye devam edeceklerini belirterek FEDAŞ işçilerine destek ziyaretinde bulundu.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: Direnişlerinin 24. gününde olan FEDAŞ işçilerini ziyaret ettik. Fedaş işçilerinin talepleri kabul edilsin” dedi. 

Dersim'de FEDAŞ işçiler haklarını alıncaya kadar direnmeye devam edeceklerini belirtiler. İşçiler "Çünkü biz haklıyız ve kazanacağız" dediler.

“DERSİM HALKIYLA DİRENEN İŞÇİLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEYE ÇALIŞTILAR”

Diğer taraftan aynı saatlerde Enerji Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin, yaptığı açıklamada, “ işçilerin 24 gündür çocuklarına götürecekleri ekmeği bir dilim daha büyütmenin kavgasının peşinde olduklarını söyleyerek "24 gündür direk tepelerinde çalışırken hayatımızı kaybetmemek için haklı bir mücadele yürütüyoruz. 24 gündür döktüğümüz alın terinin karşılığını almak için haklı bir mücadeleyi yürütüyoruz. En başından beridir biz haklıyız dedik. En başından beridir söyledik, gelin oturalım konuşalım çözelim dedik. Ama her seferinde, biz bir atmaya kalksak, çözüm aramaya kalksak hakkımızda şirket tarafından atılan çeşitli yalanlarla her türlü karalamaya girmeye çalıştılar. Dersim halkıyla direnen işçileri karşı karşıya getirmeye çalıştılar. Ama başaramadılar. İşçi arkadaşlarımıza destek her geçen gün çığ gibi büyüyor" dedi.



Anahtar Kelimeler: KOMÜNİST BAŞKAN İŞÇİLERLE OMUZA!
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli