KOÇ AİLESİNİN VE MHP’NİN YASLI GÜNÜ!

KOÇ AİLESİNİN VE MHP’NİN YASLI GÜNÜ!

Esenlerin sevilen esnaflarından, saygın iş insanı MHP eski İlçe yöneticisi Aziz Koç, uzun zamandan beri tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşam savaşını kaybetti.

Esenlerin saygın iş insanı, MHP eski ilçe yöneticisi Aziz Koç vefat etti. Koç için Esenler Üçyüzlü Cami'de düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel ve ilçe teşkilat üyeleri, bazı siyasi partilerin ilçe yöneticileri, Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldılar ve kederi ailesine taziyede bulundular.

Geride gözü yaşlı ailesini ve sevenlerini bırakıp yaşama elveda diyen, hayata gözlerini yuman Aziz Koç, için yakınları, sevenleri, MHP Esenler ilçe başkanı ve yöneticileri Üçyüzlü camiinin avlusunda Koç’a son görevlerini yapmak üzere toplantılar. Bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra merhum Aziz Koç ebedi istirahatgahı olan Tayakadın aile kabristanına defnedildi. 

Bizde 7-24 Esenler haber ailesi olarak, merhum Aziz Koç’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 



Anahtar Kelimeler: AİLESİNİN YASLI !
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli