KİMLİĞİME TRABZON YAZDIRMAYI” DÜŞÜNÜYORUM!

KİMLİĞİME TRABZON YAZDIRMAYI” DÜŞÜNÜYORUM!

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, yerel seçimlere hazırlanan partilerin özellikle CHP’nin belediye başkan aday adaylarının büyük çoğunluğunun Trabzonlu olmasına bakın ne söyledi...

“İSTANBUL’DA TRABZONLU RÜZGARI ESİYOR”

Kaplan: Bende mi kimlik değiştireyim ve kimliğime Trabzon yazdırayım diye düşünmedim değil. Kardeşim İstanbul’da bir Karadeniz rüzgarı esiyor ve İmamoğlu faktörü ile Trabzonlu olan herkesin yerel yönetimlere aday olma şansı çok yüksek. Aday adaylarına bakarsanız söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz. 

Elbette bu güzel şehrin güzel insanlarını sevmemek mümkün değil. Onlarla konuşmak çok güzel her kelimeleri inanın duvar yazısı olacak kadar kıymetli. Trabzon insanı sevecen, esperili ve fıkraları ile en neşesiz günümüzde bile moral oluyor. Moralin bozuksa al karşına Trabzonluyu konuş ve moral depola. Yanı” Bize her yer Trabzon” diyenlere selam olsun.

İşin başka bir boyutu var, bizlerde siyaset yapıyoruz, bir yerlere gelmek ülkeye hizmet yapmak istiyoruz ama Trabzonlu hemşerilerimizden bize sıra gelmeyeceğini, bir yerlere adaylaşmada şansımızın olmadığını gördüğüm için “kimliğime Trabzon yazdırmayı” düşünmüyor değilim. ” dedi. 



+905495577557
29.12.2023 17:48:43
Teklifinize çok ilgiliyim, lütfen bana telefon edin veya WhatsApp'tan yazın +905495577557

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli