KİM HAKLI; FETÖ Mİ TUNCAY ÖZKAN MI?

KİM HAKLI; FETÖ Mİ TUNCAY ÖZKAN MI?

CHP'ye günahını dahi vermeyen Erdoğan, neden bir CHP'liye 95 milyon dolar aktarıyor? Bu soruların cevabını veremeyen veya bu videoda söylenenleri yalanlamayan CHP ile mi bahar gelecek, adalet gelecek...?

CHP'ye günahını dahi vermeyen Erdoğan, neden bir CHP'liye 95 milyon dolar aktarıyor? Bu soruların cevabını veremeyen veya bu videoda söylenenleri yalanlamayan CHP ile mi bahar gelecek, adalet gelecek, kayırmacılık- torpil ortadan kalkacak? 


FETÖ’cü Cevheri Güven yayınladığı videoda Tuncay Özkan’ın FETÖ borsasından yararlanmak istediğini öne sürdü ve 95 milyon dolarlık talepte bulunduğunu iddia etti. Güven, “Tuncay Özkan hangi üst düzey MİTÇİ ile nerede düzenli olarak görüşüyor?” Erdoğan, neden bir CHP'liye yanı Tuncay Özkan’a 95 milyon dolar aktarıyor?” diye sordu. Kamuoyu bu sorulara yanıt bekliyor ama bu video yayınlandığı günden bugüne kadar bu soruların yanıtını bulamadı. Suçlanan ve konunun baş aktörü CHP’li Tuncay Özkan’dan ve CHP’li bir yetkiliden açıklama gelmemesi kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

Videoya yapılan yorumlar… Biz utanıyoruz ama namussuzlar utanmıyor…

Çok ama Çok Marifetli CHP’li Vekil… Birde iktidar olduğunda neleri başaracağını düşünebiliyor musunuz? 

 

 



Anahtar Kelimeler: HAKLI; TUNCAY ÖZKAN ?
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli