KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ DANIŞMANINA ESENLER’DEN İSYAN!

KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ DANIŞMANINA ESENLER’DEN İSYAN!

CHP Esenlerin eski gençlik kolu Başkanı Ozan Işık'ın, Kılıçdaroğlu’nun eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş’u danışman olarak atamasına isyanı diğer yalaka gençlere örnek gösterilecek bir davranış oldu...

CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri, Esenlerin eski gençlik kolu Başkanı Ozan Işık, isyan etti…!

Seçim yenilgisinin ardından CHP’de başlayan değişim ve liderlik tartışması sürerken, Kemal Kılıçdaroğlu MYK’sında değişikliğe gitmiş ve danışmanlarının çoğunu görevden almıştı. Bu adımlarla “değişim” taleplerine yanıt verdiğini öne süren Kılıçdaroğlu, yeni görevlendirmeler yapmaya başladı.

Kılıçdaroğlu son olarak 4 Temmuz’da Zafer Partisi’nin gençlik teşkilatında görev almış Ulukuş’u danışmanı olarak görevlendirmişti. Bu çarpık ve sağcılaşmaya “AFERİN” dedirtecek karşı duruş Esenler eski gençlik kolu başkanı Ozan Işık’dan geldi. 

Ulukuş, göreve gelince CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na “şerefsiz” dediği tweetini silmişti.

“SERADA YETİŞMİŞ, ORGANİK OLMAYAN KİŞİ”

Ulukuş, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’la çalışmış bir isim. Zafer Partisi’nin kurulmadan önce kullandığı Ayyıldız Hareketi ismi, parti kurulduktan gençlik yapılanmasının ismi olmuştu. Ulukuş, 5 Ekim 2021’e kadar hareketin başkanlığını yürütmüş, daha sonra görevinden istifa ederek Kılıçdaroğlu’yla çalışmaya başlamıştı.

CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ozan Işık’tan yeni danışman atamasına tepki geldi. Basına açıklamalarda bulunan “CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ozan Işık, Kılıçdaroğlu'nun eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş'u görevli olarak atamasına ilişkin “Serada yetişmiş, organik olmayan kişinin atamasının yapılması beni oldukça rahatsız etti” dedi. Işık’ın bu söylemi il, ilçe başkanlarına uşaklık yapan ve birilerinin himayesinde olan gencinden yaşlısına kadar CHP’liyim diye ortalıkta dolaşan soytarılara örnek bir davranış oldu.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli