Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce kasetine tepki

Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce kasetine tepki

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki kaset iddialarına "Kimse montajcılara inanmasın. Bu ahlaksızlıktır." diyerek tepki gösterdi.

Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tele1’de Merdan Yanardağ, Evren Özalkuş ve Zeynel Lüle’nin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, “Türkiye ikiye bölünmüş vaziyette. Bir yanda kadın ve erkek eşitliğini savunanlar, diğer tarafta kadını değersiz görenler. Bir tarafta demokrasi isteyenler, diğer tarafta demokrasi isteyenler. Hayatın her alanında farklılaşmayı görebiliriz.” dedi.

Bazı CHP trolleri yaptığımız haberler üzerine bu sefer bize trollük yaptılar, ağızlarını bozdular.  Şimdi soruyoruz “YARI TANRINIZ” KILIÇDAROĞLU  böyle bir kınama yaptı bakalım yarı Tanrınıza bizlere yaptığınız küfürleri yapabilecek mısınız?  Veya sayfamıza o montaj videoyu tekrar gönderecek misiniz be AKP’LEŞEN LEŞ KARGALARI 

Haberimize konu olan Muharrem İnce paylaşım şöyleydi “Bu iki turlu bir seçimdir. İkinci tura kim kalırsa birbirimizin seçmenlerinin oyuna talip olacağız. Bizi kırmayın, biz de sizi kırmayalım” demişti İNCE’NİN BU SÖZLERİNDE NE VARDI Kİ KİMYANIZ BOZULDU BE SOYTARI OLMUŞ İNSAN OLAMAMIŞ VARLIKLAR…

MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI: BU AHLAKSIZLIKTIR

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce hakkındaki kaset iddialarıyla ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, “Kimse montajcılara inanmasın. Bu ahlaksızlıktır. Bununla mücadele etmek de her vatanseverin görevidir. Çıkıp iftira atarlar. Türkiye’nin buradan çıkması lazım. Ahlaksız yapıları açığa çıkaracağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu gücü var. Dijital ortama iz bıraktığınız zaman bunu saptamak kolay.” dedi.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli