KILIÇ, ÜTEBAY’A VE TURNA’YA FENA ÇAKTI!

KILIÇ, ÜTEBAY’A VE TURNA’YA FENA ÇAKTI!

CHP Esenler İlçe Kongresi kıran kırana bir yarışa sahne oldu. İki listenin çıktığı kongrede CHP eski meclis üyesi Yüksel Kılıç, yanlışlara, yanlış kişilerle yola çıkanlara veryansın etti.

CHP eski meclis üyesi Yüksel Kılıç, mevcut başkan Kemal Şahin’e destek olduğunu söylemesinin yanında eski siyasi yol arkadaşı Cemal Kaya’nın listesinde aklanmak isteyenlere verdi veriştirdi. Kılıç meclis üyesi Cafer Turna’ya, “listeye paraşütle indin, Ütebay’a ise kirliliklerinin hesabını vereceksin” dedi.  

CHP eski meclis üyesi Yüksel Kılıç’ın konuşmasından satır araları şöyle…

“KONGRELER HESAP SORMA VE HESAP VERME YERLERİDİR” 

Kılıç: Değerli kongre delegeleri bu alan hesap sorma ve hesap verme yeridir. Ancak hesap vermesi gerekenler hesap vermeyeceklerini bildikleri için kongre salonunda yoklar. Bizler geçmişteki yönetimden hesap sormak için buradayız. 9 yıldır Esenler CHP ilçesini yöneten (Bülent Ütebay’ı ve yönetimini hedefe koyarak) 2014’den 2023 ‘e kadar CHP Esenler ilçesini nasıl perişan ettiği ortada. 

 

Bakınız 2014’de yerel seçimlerde oyumuz %15.6 iken yanı 41 bin iken, üç meclis üyemiz seçmiştik. O tarihten sonra göreve gelen Ütebay ve ilçe yönetimi geçen beş yıllık süreç içinde ne yazık ki partimizi yerel seçimlerde adaysız bırakarak İYİ partinin kuyruğuna takıldık. Alınan sonuç ise bizleri hayal kırıklığına yanı hezimete uğrattı. İki partinin birleşmesiyle 2014’de tek başımıza aldığımız oyu bile alamadılar. Şimdi biz bunların hesabını sormayacağız da neyin hesabını soracağız.

 Aynı zat ve yönetimi 2023 yılına gelene kadar devşirme AKP’li müteahhit ve üyeleri partimize üye yaptığını, “1000 üye katılım” etkinliğinde sayın genel başkanımızı da olmayan bin üyeye rozet taktırdı. Soruyorum bu üyeler nerede? Tüm bu çalışmaların ve yalanların mükafatı ise milletvekilliği adaylığı oldu. Peki bundan sonra ne mi oldu; 15 Mayısta alınan genel seçimlerde 6 parti ile yapılan ittifak bile çare olmadı, İstanbul’un 39 ilçesinde oy kaybeden ilçe biz olduk, partimizin oyu Esenler’de oyumuz%14. Bunun hesabını verecekler. 

“HELALLEŞECEKSEN BASIN EMEKÇİMİZ HÜSEYİN KOÇ’LA HELALLEŞECEKSİN” 

Şimdi başka bir meseleye gelelim haleleşme meselesi, evet genel başkanımıza saygı duymakla beraber kimlerle haleleşmemizi söyleyeyim; küstürdüğünüz, kırdığınız arkadaşlarımızla, bizim dışımızda ki sol ve bileşenleri ve daha önemlisi sokakta ki yurttaşlarımızla haleleşmemiz gerekiyor. Kılıç: Değişim diye haykıranlar güç nerede ise oraya evrildiler. Helalleşecekseniz parti bayrağını asarken 3 ay hastanede yatan basın emekçimiz ve kolu kırılan, platinle yaşayan Hüseyin Koç'la helalleşeceksiniz. Ütebay, ilçeyi ve örgütü ayrıştıran birisidir. Birçok kirliliğe bulaşan birisi olarak Cemal Kaya'nın listesine yaklaşarak kendini aklamaya çalışıyor.” dedi. 

HABERİN DETAYLARINI VİDEO İZLE… 



Anahtar Kelimeler: KILIÇ ÜTEBAY’ TURNA’ ÇAKTI!
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli