KERİMOĞLU... BAK… SOKAĞA NEDEN ÇIKAMAZSIN?

KERİMOĞLU... BAK… SOKAĞA NEDEN ÇIKAMAZSIN?

Ön seçim yapılması durumunda ben de İBB başkan adayım diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni prensi Bülent Kerimoğlu TV 100’de açıklamalarıyla gündem yarattı.

İmamoğlu ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu arasında da yaşanan tartışmada,  Kerimoğlu'nun İmamoğlu'nu hedef alarak, "Sizi koltuğa genel başkanımız oturttu. Siz seçimi tek başınıza kazanmadınız. Zoom toplantısı yapmak ahlaksızlıktır. Seçim kampanyasında 'Ben Cumhurbaşkanı adayı değilim' demeyenler suçludur. Önseçim yapılmasını istiyorum. Eğer önseçim yapılırsa İBB başkanlığına adayım" dediği basına düştü. 

Kerimoğlu, CHP'nin belediye başkanları ile yaptığı 'Yerel Seçimler' konulu toplantıda yaşananları tv100 canlı yayınında göğsünü gere gere açıkladı. Kerimoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasındaki gerilimin detaylarını da anlattı.

İmamoğlu'nun "Bakırköy’de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden kürsü veriyorsunuz" sözlerine yanıt veren Kerimoğlu, "Niye sokağa çıkamadığımı anlatayım" ifadelerini kullanarak, İBB'nin tamamlaması gereken yol çalışmasını 4 yıldır tamamlamadığı için trafik kaosuna neden olduğu, sinek ilaçlaması yapmadığı ve kentsel dönüşüm sorununun çözülemediği için tepkiyle karşılaştığını belirtti.

“ASLINDA KERİMOĞLU, ERKAN KILIÇ OLAYINDAN DOLAYI SOKAĞA ÇIKAMIYOR”

Kerimoğlu’na ve Kerimoğlu’nu savunan, öven kim varsa soruyoruz…”Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç 25 milyon dolarla yurt dışına neden kaçtı’ ve kaçarken götürdüğü bu paranın büyük kısmının da Başkan Bülent Kerimoğlu’na ait olduğunu yazan gazeteler yalan mı yazdı? İşte Kılıçdaroğlu’nun hesap sormadığı, bu işin doğruluğunu araştırmayan CHP’liler, “yeni prensiniz Bülent Kerimoğlu” bu nedenle sokağa çıkamaz olduğunu anlayın. Çünkü Bakırköy halkı Temiz bir Yönetim istiyor…

(Yıl 22.01.2019, gazetelerde çıkan haberler şöyle…) CHP, Erzincan Büyükşehir Belediyesi Adayı seçilen İsmail Taş, Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Teknik Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç ile işbirliği yaptığını ve Trilyonlarca liralık RANT elde ettiklerini itiraf etti… bu haberin ve varsa yolsuzluk neden hesabı sorulmadı? Neden bu işin derinliğine inilmedi ve  CHP Genel başkanı bu iddiayı sorgulamadı?” Temiz bir Yönetim” isteyen Bakırköy’lüler yolsuzluk olayından dolayı Kerimoğlu’nun yüzünü görmek istemiyor diye neden düşünülmüyor? 

(Yıl 22.01.2019, yine gazetelerin haber, yine konuşan İsmail Taş) “Müteahhitler, işyeri sahipleri ve esnaf ile ya Erkan Kılıç Pazarlık yapıyor para talep ediyor ya da İsmail Taş devreye girerek aracılık yapıyordu” Basına düşen söylemleri yalan mı? Belediye yönetiminde söz sahibi olan Üç kafadar Bu yöntemle Trilyonlarca lira RANT elde ediyordu” denilmesine rağmen neden CHP’nin etkin ve yetkinleri bu işi araştırmadı? 

“İsmail Taş isimli Eski başkan yardımcısının anlattığına göre toplanan paraların dağıtımına Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu bizzat karar veriyor” haberi üzerine Kemal Bey neden bu işi araştırmadı? İşte Kerimoğlu sen bu yüzden sokağa çıkamıyorsun. Ama senin sokağa çıkacak yüzün olmamasına rağmen CHP seni kucaklamasına diyecek başka söz kimse bulamaz… 

Kerimoğlu’na, elbette İBB yakışır, Kerimoğlu’na,  Cumhurbaşkanlığı bile yakışır. Böyle olanlar, böyle topluma yakışır. Elbette yakışır 2012 yılında CHP İL Başkanlığı yarışında Oğuz Kaan Salıcı, diğer aday Ali Özcan yarıştığında kavga çıkaran, küfürler yapan Kerimoğlu’na her türlü makam yakışmaz mı…?



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli