KAYMAKAM ÖZÇAKICI 18 MART’TA ÇELENK SUNDU, ŞEHİTLERİ ANDI

KAYMAKAM ÖZÇAKICI 18 MART’TA ÇELENK SUNDU, ŞEHİTLERİ ANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Esenler Kaymakamlığı’nca, cumhuriyet Meydanında gerçekleşen resmi tören ile anma ve kutlama etkinliği gerçekleşti.

Esenler Kaymakamlığının düzenlediği anma etkinliğinde; Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Garnizon komutanı ve Belediye Başkanlığı adına Ömer Çetinkaya çelenk sunumunda bulundu. Yapılan saygı duruşu ve okunan istiklal marşının artından Esenler Müftüsü Osman Yazıcı, şehitlerimizi ve M.Kemal Atatürk’ü rahmetle anarak dua yaptı. Yapılan dua sonrası törene sonlandı. 

Esenler’de 18 Mart Çanakkale Zaferi anma etkinliğine, ilçe protokolü, belediye personeli, okul müdürlerinin yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Cemal Kaya, MHP İlçe Başkanı Hakan Özel, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

7-24 Esenler haber olarak… Bu toprakları toprak yapan ve tüm olumsuzluklara karşı 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale'de inanılmaz bir şekilde canı pahasına çarpışan kahraman ordumuza, kara ve deniz savaşlarında düşman kuvvetlerine 'Çanakkale Geçilmez' dedirterek, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatanı canları pahasına savunan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı