KAYA VE DALKIRAN GÖKSU’YU DAĞITTI

KAYA VE DALKIRAN GÖKSU’YU DAĞITTI

AKP’nin oyları ‘kale’ sayılan Esenler’de yüzde 15’ten fazla düştü. Burnundan kıl aldırmayan kibir abidesi AKP Belediye başkanı Göksu, yeniden kazandı ama…%70 beklediği Esenler’de %50,47 de kaldı.

AKP’li Göksu, tüm Türkiye’de olduğu gibi seçmenden şamar yiyenler arasında yerini aldı. Göksu gibi şamar yiyen cemaat ve tarikatlar ise büyük üzüntü ve sessizlik içinde olduklarını gözlemledik. 

AKP’nin 2018 milletvekili seçimlerinde %66,87- 2019 yerel seçimlerde 65,48’lik oy oranı yüzde 15 azalarak yüzde 50,47 oldu. AKP’nin ittifak ortağı MHP’nin tüm uğraşları bile erimenin önünde duramadı.

Esenler’de AKP yeniden az farkla da olsa kazandı ama esas kazanan ve başaran ise CHP’nin ilçe başkanı Cemal Kaya ve ekibi oldu. CHP’nin Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran’la AKP’nin kalesinde CHP’nin oylarının bu derece yükseleceğine kimse inanmıyordu. 

İHANET İÇİNDE OLAN PARTİNİN HAİNLERİNE RAĞMEN BAŞARDILAR

Kaya ve Dalkıran, ekipleştiler, inandılar, gece gündüz çalıştılar, parti içi muhalefete rağmen çok ama çok iyi bir sonuç aldılar. Cemaat ve tarikatların en yoğun olduğu bir ilçede demek ki çalışırsan, inanırsan, şov yapmazsan KAZANIRSIN…

8 yıl ilçe başkanlığı yapan, 10 yıl meclis üyesi görevi yapan alanlarda ve seçim çalışmalarında CHP’nin kazanmaması için çok çalıştılar, onların emeğine kimse saygısızlık yapmasın. Hele hele birisi var ya; kardeşini paraşütle meclis üyeliği sıralamasına yazdırmak için çok çalıştı, Ankara torpili ile 4. Sıraya yazdırırken verdiği mücadeleyi kimse unutmasın.  Bu ismi gecenler yerel seçimler boyunca çalışmadığı gibi Esenler’de Kaya ve ekibi, Dalkıran ve çalışma arkadaşlarına gölge yaptılar, CHP’ye el fireni oldular. Esenler’de CHP’nin ilçe başkanı Cemal Kaya ve ekibi, Dalkıran’la omuz omuza verdiler hem Göksu’yu dağıttılar, kimyasını bir güzel bozdular, hem de böyle ihanet içinde olan partinin hainlerine rağmen iyi bir sonuç aldılar.  



Muhalif seçimen
4.04.2024 13:49:23
Kaya değilde Hasan Dalkıran parçaladı desek daha doğru olurdu :)

Anahtar Kelimeler: DALKIRAN GÖKSU’ DAĞITTI
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli