KAYA, EMNİYETE SESLENDİ: TROLLERİN YAKALANMASINI İSTİYORUZ

KAYA, EMNİYETE SESLENDİ: TROLLERİN YAKALANMASINI İSTİYORUZ

CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya’yı, “Belediye Başkan adayımızın tanıtımı için astırdığımız pankart ve posterleri kesen troller, bu trolleri kimler teşvik ediyorsa, besliyorsa hepsine lanet olsun” dedi.

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya: Esenler’de seçim çalışması yapan bazı siyasi partilere ait pankartları, bilerek veya isteyerek bazı kendini bilmez troller keserek zarar veriyor. Özellikle CHP’mizin gençleri, gönüllü çalışanları büyük emeklerle, cadde ve sokaklara astıkları pankartları birileri kesiyor. 

Bakınız bizimle yan yana pankart ve poster asan iktidar partisinin veya başka partilerin pankartları ve posterleri yerlerinde haftalarca zarar görmeden kalırken bizlerin pankartlarının kesilmesine artık tahammülümüz kalmadı. 

EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜN BU FERYADIMIZA KULAKLARINI TIKAMAMALI”

Sokak çalışmaları emekle olur, parti aşkı ile olur ama kendini bilmez kiralık mı kim olduklarını bilmediğimiz toplumun zararlı yaradıkları olan biri veya birileri çalışanlarımızın emeğine saygılı olmadıkları gibi, demokratik süreçlere ve toplumun siyasi iklimine zarar veriyorlar

Bizler gerek kaymakamımızın, gerek seçim kurulu yetkililerinin, gerek emniyet müdürümüzün bu feryadımıza kulaklarını tıkamamalarını, gerekli hassasiyeti göstererek bu çirkin yollara başvuranları ve bu yola başvuranlara yardımcı olanları cezalandırmalarını istiyoruz. 

Cumhuriyet Halk Partisinin geleneğinde, ahlak var,  kavgadan yana olmayan barıştan yana olan politikalarımız bize emeğe saygılı olmayı emreder. CHP örgütleri ile kadınıyla, genciyle emeğe saygılıdır, CHP’liler çatışmaya meydan verecek olayların içinde asla olmaz, biz buna izin vermeyiz.

Bu tür durumlarla başa çıkmak için tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarını, yöneticilerini daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Tüm siyasi partilerin emeğine bizler nasıl saygılıysak, herkesin bizim emeğimize aynı saygıyı göstermesini bekliyorum.

Siyasi partiler arasındaki anlaşmazlıkları ve gerilimleri azaltmak için diyalog, açık iletişim ve demokratik değerlere saygı önemlidir. Siyasi partilerin Pankartlarını, afişlerini kesme gibi eylemler, genellikle demokratik sürecin sağlıklı işleyişini engelleyebilir ve toplumsal birleşme yerine bölünmeye neden olabilir. Bu nedenle emniyet mensuplarının bu işin takipçisi olmalarını, Mobese kameralarından bu emek saygısızlarının yakalanmasını istiyoruz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı