KAYA: CHP’DE KİMSE HARAMA EL UZATMAZ

KAYA: CHP’DE KİMSE HARAMA EL UZATMAZ

“CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya sırtından hançerleniyor- Esenler’deki CHP’nin şer odakları” haberimiz üzerine başlayan tartışmalar üzerine CHP Esenler İlçe Başkanı Kaya, gazetemizi arayarak açıklamalarda bulundu.

CHP Esenler İlçe Başkanı Kaya, “Gazetenizde “Esenler’deki CHP’nin şer odakları” haberi üzerine ilçe başkanı olarak geniş ve derinliğine araştırma yaptım. Sizlere verilen bilgilerin yanlışlığını, haberin yanlış olduğunu sizlerin ve kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Yaptığınız haber üzerine gerekli araştırmalar yaptım, işin aslı sizin yazdığınız gibi değil. 

“İBB’DEN ÖDENMEDİ, YEMEĞE KATILANLAR ORTAKLAŞA ÖDEDİ”

Bakınız; PM’ye seçilen bir arkadaşımızın seçilmesine katkı sunanlarla buluşarak “teşekkür”  için bir gazinoda program düzenlediler. Düzenledikleri yemekli programda yapılan harcamanın sizlerin yazdığı gibi İBB’den değil, yemeğe katılanların ortaklaşa ödediğini yanı geleneğimizde olan “komünal” kurallar uygulandığını” öğrendim. Bizler basınımızın yaptığı haberlerin önemini bilerek yapılan her haberin araştırmasını da yapıyoruz. Tarafınıza verilen bilgiler ve yaptığınız haber asılsızdır. CHP’de kimse harama el uzatmaz, kimse kul hakkı yemez bu böyle bilinsin. CHP’de parti programına ve konulan kurallara her kayıtlı üyemiz riayet etmeli, bu anlayışta olmayan kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayız” dedi. 



Anahtar Kelimeler: : KİMSE HARAMA UZATMAZ
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli