KAYA AKP İKTİDARINA KARŞI EMEKLİLERLE OMUZ OMUZA!

KAYA AKP İKTİDARINA KARŞI EMEKLİLERLE OMUZ OMUZA!

CHP Esenler ilçe Başkanı Kaya, DİSK Emekli-Sen’in “Emeklilere Çadırda Ev Kurduranlar Saraylarda Yaşıyor!” etkinliğinde, emekli, asgari ücretli geçinemiyor. Bu isyanı bu haykırışı yönetenler duysun istiyoruz” dedi.

CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya: Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, “YA GEÇİM/ YA SEÇİM”  diye haykırarak bu iktidarı ve yönetenleri yaptığı mitinglerle uyarıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler işçilerimizin, emeklilerimizin, tarım işçilerinin, atanamayan öğretmenlerin ve tüm kesimlerin sorunları ile büyük mitingler yaptı, yapmaya devam ediyor.  

CHP’nin miting alanlarını dolduran değerli emeklilerimizin, geçinemeyen yurttaşlarımızın, barınma sorunu yaşayan insanlarımızın ve ezilen halkımızın sesini duyurmak ve sorunların çözüme kavuşması için bu alanlarda omuz omuza mücadelemizi genişleteceğiz. 

İnsanlarımızı geçinemeyecek duruma getirenlere, insanlarımızın barınma hakkının anayasal bir hak olduğunu bilmeyen ve asgari ücretin insanlık onuruna yakışmayacak bir seviyede olduğu, emeklinin 10 bin lira ile açlığa mahkûm edildiği bir yerde AKP iktidarına ve bu ceberut anlayışa karşı artık birlik olmanın zamanıdır. 

Bakınız ülkem yangın yerine dönmüş, insanlarımız yoksullukla boğuşuyor, enflasyon canavarı tüm halk kesimlerinin üzerine bir karabulut gibi çökmüş. Bu sorunlara iktidar ve yönetenler çare bulamayacağını, çare olamayacağını görmekteyiz, iktidarın yanlış ekonomik politikaları halkımızı çadırlarda yaşamaya mecbur bırakacak. İktidar partisine mensup kişilerin halk umurunda değil, onların bir günlük masrafları bizlerin yıllık kazancını katlıyor, onların sarayları var ama halkımızın kiraya taşınacak parası yok. Biz bunları bu alanlarda haykırmayacağız, biz bunları bu alanlarda konuşmayacağız da neyi konuşacağız’ dedi. 

VİDEO İZLE…