KAVUNCU: AKP TERÖRLE MÜZAKERE YAPAN PARTİDİR

KAVUNCU: AKP TERÖRLE MÜZAKERE YAPAN PARTİDİR

İYİ Parti İST. 2.Bölge Milletvekili Buğra Kavuncu, Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve partililer STK’lara ziyarette bulundular, Kavuncu, Sivas Şenbağlar derneğinde önemli açıklamada bulundu.

İYİ Parti Milletvekili Kavuncu, ilçe Başkanı Ömer Kara ve beraberinde kalabalık bir ekiple AKP iktidarını sonlandırmak için Esenler’de kapı kapı dolaşarak halktan oy istediler ve "Biz kazanırsak hep birlikte kazanacağız kazanacağız kazanacağız" dediler.

İYİ Parti Milletvekili Buğra Kavuncu, Başkanı Ömer Kara’nın bugünkü ziyaret yerlerinden biriside Merkezi Esenler’de bulunan Şenbağlar derneğiydi. İyi partilileri dernek merkezinde karşılayan ve ikramda bulunan Dernek Başkanı Sedat Erdem ikramda bulunarak misafirlerini ağırladı. 

Çaylar içildikten sonra İYİ Parti Milletvekili Buğra Kavuncu, yaptığı konuşmasında: Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini yapacağız. 14 Mayıs hepimizin geleciğini etkileyecek bir seçim olduğu gibi tüm Dünyayı da ilgilendiren bir seçim olacak. Yanı bu seçin 2023 yılının en önemli olayıdır. Biz hep birlikte kazanacağız kazanacağız kazanacağız.

“AKP TERÖRLE OTURUP KONUŞAN, MÜZAKERE YAPAN PARTİDİR”

Bakınız iktidar terör üzerinden bizlere alçakça ithamlarda bulunarak siyaset yapıyor. Bu alçakça iftiralara bizlerin net cevap vermesi gerekiyor. Bizlere diyorlar “siz terörle işbirliği yapıyorsunuz” bu söylem tamamen iftira ve yalandır. Bunu kim söylüyorsa biz onlara Türkiye’de hiçbir siyasi parti ve başkanı böyle bir yola başvurmaz, terörle iş tutmaz. Bunu kim söylüyorsa alçaktır. Yine bunu söyleyenlere hatırlatmak istiyorum bugüne kadar terörle oturup konuşan, müzakere yapan tek bir parti varsa oda AKP’dir. Biz hep bu yolun yanlış olduğunu söyleyen partiyiz.  Terörü bitirmek istiyorsanız terör örgütleri ile müzakere yapmamalısınız, ilk ve tek şart o silahların gömülmesi, silahların ellerinden bırakılması ve bir daha o silahların bu vatan evlatlarına çevrilmemesi sağlanmalıdır. Bunu yapmadığınız müddetçe yapacağınız her müzakere sonuçsuz kalacağını haykırarak seslendirdik. 

Tüm bunlara rağmen biz iktidara siz Terörle iş tutuyorsunuz, yok şöyle, yok böyle diye alçakça bir ithamda bulunmadık. Hatırlayın akıl adamları, Habur Mahkemelerini. Kendilerini hep uyardık siz bu akılla terörle başa çıkamazsınız. 

Öyle bir sistem yarattılar ki Milletvekili olmanın bir anlamı yok, 50+1 sistemi herkesin birbiriyle ittifak yapma mecburiyetini getirdi. Bu sistemi değiştirmemiz lazım, bu sistemle başımız beladan kurtulamaz. Ben sizlerden bu sistemi değiştirmek için oy istiyorum, verin oyunuzu bu ülkeye barışı, adaleti ve hukukun üstünlüğünü getirelim. Bu yüzsüz iktidardan kurtulmak için sizlerin oyuna ihtiyacımız var. Gelin hep beraber bu ucube sistemi değiştirelim” dedi 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı