KARA’NIN, ESENLERİ KİRLETEN AFİŞLERE İTİRAZI SONUÇ VERDİ

KARA’NIN, ESENLERİ KİRLETEN AFİŞLERE İTİRAZI SONUÇ VERDİ

İYİ Parti Belediye başkan adayı Ömer Kara’nın yaptığı şikâyeti İlçe seçim hakimliği dikkate aldı yeşil alanlara zarar veren, Esenler halkına nefret getiren, görüntü ve çevre kirliliği oluşturan afiş ve pankartlar toplanıyor.

Esenler İlçe seçim hakimliğinin emniyete gönderdiği yazıdan sonra, kurallara riayet eden siyasi partiler Esenlerin birçok farklı yerine düzensiz olarak asılan pankart ve afişleri toplamaya başladı. Yerel seçim çalışmalarında, bazı siyasi partilerin merkezi hükümetten, Esenler belediyesinden ve İBB’den aldıkları parasal güçle Esenleri pankartlarla, posterlerle kirletmesine tepkili olan İYİ Parti Belediye başkan adayı Ömer Kara’nın yaptığı şikayet nihayet sonuç verdi. 

“VATANDAŞLARIMIZIN HUZURUNU KAÇIRMALARINA İZİN VERMEDİK”

Kara’nın Esenler ilçe seçim kuruluna yaptığı şikayetle, Esenler’de yaşanan kirlilik ortadan kalkığı gibi, halkın parası çarçur edilmekten kurtulmuş oldu. 

İYİ Parti Belediye başkan adayı Ömer Kara, “yerel seçimlerde halkın parasını sokaklara saçanlara karşı hamle yaptık. Hükümetin ve Belediyelerin parasıyla asılan pankartlar ve posterleri asan egemenlerin kim olduğunu halkımız gördü. Aslında bu tip çalışmalar hiçbir siyasi partinin hanesine getiri olarak yazılmadığını o pankartları asanlarda biliyor. Ama onlar kul hakkı yemeyi meslek edindikleri gibi, doğayı, çevreyi ve insanımızın huzurunu düşünmedikleri için onlara göre normal oluyor. Afiş asmak için belediyenin uygun alanları olduğu halde gelişi güzel ve ellerindeki gücü kullanarak, duvarlara, caddelere ve çevrede kimin binası kendilerindense oralara astıkları posterlerle vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmalarına izin vermedik.  İzinsiz ve düzensiz afişler görüntü ve çevre kirliliği oluşturduğu için ilçe seçim kuruluna yaptığımız şikayeti değerlendirerek dikkate alan yetkililere teşekkür ederim” dedi. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı